height="132" />
ELAZIĞ İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN “KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

ELAZIĞ İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN “KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

ABONE OL
Ara 30, 2020 12:09
ELAZIĞ İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN “KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Müftülüğü, Karabağ ve Sarıkamış şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz ruhları için “Kur’an-ı Kerim Tilaveti” programı düzenliyor.

2 Ocak Cumartesi günü Kanal Fırat ve 7 Ocak Perşembe günü Kanal 23’ten canlı yayınla izleyici ile buluşacak olan programa ünlü hafızlarımızdan; Bünyamin Topçuoğlu (Ayasofya Camii İmam-Hatibi), Ekrem Nalbant (Süleymaniye Camii Baş İmam-Hatibi), Erhan Mete (Eyüp Sultan Camii İmam-Hatibi) ve Aziz Mahmut Hardal (Yavuz Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı) katılacak.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanısıra ilahi ve kasidelerin okunacağı programda İl Müftümüz Selami Aydın ise dua edecek.

Programa dair açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Selami Aydın;

“Vatan için feda-i can eyleyen aziz şehitlerimizi dualarla anacağız. Bizler onların sayesinde bu vatan toprağında bağımsız şekilde bir hayat yaşıyoruz. Başta Sarıkamış ve Karabağ şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur’an okuma birincileri, meşhur hafızlarımız Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunacak ve dualar edeceğiz.

Salgın nedeniyle canlı yayın üzerinden gerçekleştireceğimiz programa, ekranları başından tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyor, yürekten yapılacak dualara iştirak etmelerini temenni ediyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, bizlere emanet ettikleri vatanımız payidar olsun. Birliğimize, beraberliğimize, milletimizin sulh ve selametine, sağlık ve sıhhatine vesile olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.