DOLAR 32,3131 0.19%
EURO 35,0821 -0.16%
ALTIN 2.278,920,08
BITCOIN 22782851,11%
Elazığ
°

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ŞERİFOĞULLARI KONTEYNER KENT’TE

ŞERİFOĞULLARI KONTEYNER KENT’TE

ABONE OL
Ara 22, 2020 18:56
ŞERİFOĞULLARI KONTEYNER KENT’TE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AFAD Elazığ Müdürü Osman Pıhtılı ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Kırklar ve Doğukent mahallelerinde bulunan konteyner kentteki vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinlediler.

Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından organize edilen ziyaret çerçevesinde, konteyner kentte bulunan bütün vatandaşlarımızla birebir ilgilenip sorunlarına çözüm bulmak için gerekli adımları hızlı bir şekilde atacaklarının sözünü verdiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI

Ziyaret çerçevesinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, çocuklarla özel olarak ilgilendiler. Oyuncak ve forma gibi hediyelerle çocukları mutlu etmeye çalışan Başkan Şerifoğulları, eğitimlerinin aksamaması için bir dizi çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirttiler. Başkan Şerifoğulları ayrıca karın keyfini çıkaran çocuklarla kar topu oynadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.