DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.292,390,67
BITCOIN 23048032,07%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

PİNÇ; SENARİSTLİĞE ADIM ATTI

PİNÇ; SENARİSTLİĞE ADIM ATTI

ABONE OL
Oca 8, 2021 02:53
PİNÇ; SENARİSTLİĞE ADIM ATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canlandırdığı karakterlerle adından sıkça söz etttiren Oyuncu Kayhan Pinç, senaryosunu kendisinin yazdığı ve başrolünde yer aldığı ‘İstanbullu Roman Çocukları’ dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de önemli bir başarıya imza atan Çukur Dizisi’nin ekibinde yer alan Oyuncu Kayhan Pinç restbet ve ekip arkadaşları bol kahkahalı bir komedi dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. İstanbullu Roman Çocukları isimli dizi Roman kültürünü anlatıyor. Dizi beş kafadar arkadaşın başına gelen enteresan ve komik olayları anlatıyor. Dizideki başrol karakterini canlandıran Oyuncu Kayhan Pinç, eserin aynı zamanda senaryo yazarlığını da üstlendi. Dizide Çukur’dan tanıdığınız Pinç’in, sevgilisini Ceylan Yalın canlandırıyor. Kurtlar Vadisi’nin ‘Baytar’ı Arif Selçuk, Romanların Sanatçısı Ümmiye ve internet fenomeni Roman çocuklar dizi kadrosunda yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Almanya’nın önde gelen yapım şirketlerinden Zindan üstlenirken yönetmen koltuğunda kendisi de roman olan Ferit Çetinkaya oturuyor. (BSHA Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.