DOLAR 32,3849 0.16%
EURO 34,9779 -0.28%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22769010,24%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

PAZAR’da HES KODU DENETİMİ YAPILDI

PAZAR’da HES KODU DENETİMİ YAPILDI

ABONE OL
Ara 17, 2020 18:08
PAZAR’da HES KODU DENETİMİ YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi, vatandaşları koronavirüse karşı korumak, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlerin uygulanmasını sağlamak adına denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bugün kurulan Cumartesi Pazarı’nda HES kodu, sosyal mesafe ve maske denetimi gerçekleştirdi.

Bu kapsamda  pazar esnafı ve pazara gelen vatandaşların HES kodları sorgulatılarak koronavirüs açısından riskli durumda olup olmadıkları kontrol edildi. HES kodu olmayan esnaf ve vatandaşların HES kodu almalarını sağlayan ekipler, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda da uyarılarda bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Pazarcı esnafının ve vatandaşların isteğine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, ‘Mahallemizde Cumartesi günleri kurulan pazarımız, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı kurulamıyordu. Bundan dolayı pazarcı esnafımız büyük bir sıkıntı yaşamıştı. Pazarcı esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine konuyu Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na ilettik. Sağolsun kendileri de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erinceye kadar cumartesi kurulan pazarımızın perşembe günleri kurulması yönünde izin verdi. Pazarcı esnafımız ve mahalle sakinlerimiz adına değerli Başkanımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Pazarcı esnafları da yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi konusunda kendilerine destek olan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.