height="132" />
İYİLİK KANIMIZDA VAR

İYİLİK KANIMIZDA VAR

ABONE OL
Ara 17, 2020 17:57
İYİLİK KANIMIZDA VAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği,  “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay Şubesince öğretmen evi önünde kurulan kan aracında gerçekleştirilen programda, İmam hatip lisesi mezunları, mensupları ve öğretmenler yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat ederek kan verdi.

Millî Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ün de kan verdiği etkinlikte,  Kovid-19 döneminde kan stoklarında azalma olan Kızılay’a kan bağışı desteği verildi.

Kovid-19 salgını döneminde kan bağışında bulunmanın önemli olduğunu dile getiren Gürtürk;

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu “İyilik Kanımızda Var’ projesi kapsamında İmam Hatip okullarımızın yönetici ve öğretmenleri, mezunları ve ÖNDER ile birlikte bugün kan vermek için bir araya geldik. Bu süreçte özellikle ihtiyacın yoğun olduğu bu zamanda kan ve plazmaya ihtiyacı olan vatandaşlarımıza katkı ve destek sunmak için buradayız. Bugün burada kanların bir hayat kurtaracağının bilincinde olarak tüm vatandaşlarımızı da Kızılay’a kan vermeye davet ediyoruz.

İçinden geçtiğimiz zorlu süreç nedeni ile öğretmenlerimiz belirli aralıklarla gelip bu kampanyamıza destek vermeye devam edecekler. Benim tüm vatandaşlarımızdan isteğim özellikle bu süreçte maske mesafe, temizlik kurallarına uymaları ve bu salgından tez zamanda kurtulmamız.

Ben etkinliğimize destek veren tüm eğitimcilerimize ve ÖNDER’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.