DOLAR 32,3374 0.23%
EURO 35,0928 -0.11%
ALTIN 2.292,290,67
BITCOIN 22762370,82%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI ALACAĞIZ”

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI ALACAĞIZ”

ABONE OL
Ara 13, 2020 16:13
“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI ALACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Aziz Akkaya Botaş maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, amaçlarının önlerindeki maçların tamamını almak olduğunu söyledi.

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı ile Botaş Kadın Basketbol Takımı 12 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Elazığ İl Özel İdare Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Maç öncesi bir açıklama yapan Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Aziz Akkaya, Botaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken hak ettikleri yerde olmadıklarını vurguladı.

Akkaya: “Yaklaşık iki ay sonra takımımız hep birlikte antrenman yapma fırsatı buldu. Bu süre zarfında takımda koronaya yakalanan, sakatlanan ve ayrılan oyuncularımız oldu. Pazartesi gününden itibaren takımımız tam olarak çalışma fırsatı buldu. Bu da bizi ilerisi için ümitlendiriyor. Önümüzdeki maçlarının tamamını kazanmaya çalışacağız. Botaş maçı bizim çok önemli. Çünkü biz bundan sonra mağlubiyetler değil galibiyetler almak istiyoruz. Takımımız hak ettiği yerde değil. Takımımız gerçekten iyi bir takım. Tek sıkıntımız beraber antrenman yapamamaktı. Şu anda maça iyi hazırlanıyoruz. Botaş maçını almak istiyoruz. Elazığ’ın desteğini bekliyoruz. Pandemi süreci kalktıktan ve hayat normalleştikten sonra maçları birlikte izleyeceğiz”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.