DOLAR 32,3824 0.18%
EURO 35,0243 -0.2%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2257774-0,98%
Elazığ

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İHH’den 250 AİLEYE ODUN ve SOBA YARDIMI

İHH’den 250 AİLEYE ODUN ve SOBA YARDIMI

ABONE OL
Ara 13, 2020 15:22
İHH’den 250 AİLEYE ODUN ve SOBA YARDIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği ilimizdeki ihtiyaç sahibi 250 aileye yönelik odun ve soba yardımında bulundu.

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Temsilcisi Metin Kılıç her yıl olduğu gibi bu yıl da ilimizde bulunan başta yetim olmak üzere fakir ve mağdur 250 aileye odun 100 aileye de soba takımı yardımında bulunduklarını söyledi.

İHH’nın yaptığı odun kömür yardımları hakkında bir açıklamada bulunan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Temsilcisi Metin Kılıç hayırseverlerden gelen yardımların öncelikle Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ancak bazı şartlı bağışların olduğunu bunları da nereye bağışlanmışsa oraya ulaştırdıklarını belirtti.

Kılıç açıklamasında; “İHH olarak tüm yeryüzü mazlumlarına desteğimiz devam ederken ülkemiz ve şehrimizdeki ihtiyaç sahipleri her zaman önceliğimiz olmuştur. 2020 yılı içerisinde Elazığ’ımızda gerçekleştirilen ayni ve nakdi yardım tutarımız 4 Milyon TL’yi geçmiştir. Gerek deprem gerekse Corona kısıtlamaları kapsamında mağduriyet yaşayan hemşerilerimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. 15 gün önce maliyeti 500 Bin TL olan 2 bin vatandaşımıza kışlık kıyafet yardımında bulunduk. Tespitlerini daha önceden büyük bir hassasiyetle yaptığımız 2 bin Elazığlı ailemize yönelik yardımlarımız her ay düzenli olarak devam etmektedir. Yine çocuklarımızın eğitimine destek amacıyla 30 adet tablet dağıtımının yanı sıra onlarca ailemize beyaz eşya yardımında bulunduk. Sadece bu ay ilimizde 500 gıda kolisi ve 200 aileye et dağıtımı gerçekleştirdik”.

Kılıç her ay düzenli olarak ilimizdeki tespitli 400 yetim çocuğa toplamda 60 bin TL tutarında burs ödemesi yaptıklarını, bu yardımın tutarının da yılda 750 Bin TL’ye tekabül ettiğini, okul destek malzemeleri ve oyuncaktan oluşan yardımların tutarının 75 bin TL’yi geçtiğini belirtti. Kılıç “Bu ve bunun gibi daha sayamadığım birçok yardımı Elazığlı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran tüm gönüllülerimize ve bu kapsamda Elazığlı hemşerilerimizin gösterdiği teveccühe ve ilgiye teşekkür ediyorum. Basta Ülkemiz, şehrimiz ve tüm yeryüzü mazlumlarının yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.