height="132" />
“BAŞARI BİR YOLCULUKTUR”  İŞ DÜNYASININ KİTABI

“BAŞARI BİR YOLCULUKTUR” İŞ DÜNYASININ KİTABI

ABONE OL
Ara 12, 2020 23:08
“BAŞARI BİR YOLCULUKTUR”  İŞ DÜNYASININ KİTABI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DBA Consulting Eğitim ve Danışmanlık şirketinin kurucusu, danışman, akademisyen ve yazar Yücel Uygun’un 4. kitabı okuyucularla buluştu. “Başarı Bir Yolculuktur” adlı kitapta iş dünyasında sürdürülebilir başarı sağlamak için faydalı bilgiler yer alıyor.

DBA Consulting Eğitim ve Danışmanlık şirketinin kurucusu, danışman, akademisyen ve yazar Yücel Uygun‘un 4. kitabı “Başarı Bir Yolculuktur” raflardaki yerini aldı. Kitapta iş dünyasında sürdürülebilir başarı sağlamak için faydalı bilgiler yer alıyor. Hayata dair büyük resmi olan birey sayısını artırmayı ve şirketlerin/çalışanların sürdürülebilir başarılara imza atmasına katkı sunmayı amaçlayan Yücel Uygun, “Başarı Bir Yolculuktur” adlı kitabında; başarı için evrensel olan bazı disiplinlerin, etkili bir şekilde uygulandıklarında bireylere, çalışanlara ve işletmelere sağlayacağı faydalar konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Geleceğinde başarıyı merkeze koymak isteyenlere hitap ediyor

Yücel Uygun’un son kitabı işletme sahibi olan ya da gelecekte yönetici veya tepe yönetici koltuğuna oturmak isteyenlere, işinde ve özel hayatında başarıyı yakalamak isteyen çalışanlara ve geleceğinde başarıyı merkeze koymak isteyenlere hitap ediyor.

Yücel Uygun hakkında

1980 yılında İstanbul’da doğdu. Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra, master programını, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine tamamladı. Çalışma erken yaşlarda aile şirketinde stajyer olarak başladı. Profesyonel iş yaşamına ise, 1996 yılında bir uluslararası gıda zincirinde adım attı. 2002 yılında, uluslararası bir danışmanlık (turizm) şirketine geçerek, satış departmanında görev aldı. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde ve uluslararası markalarda orta ve üst düzey yöneticilik yaptı. İş dünyasındaki 20 yılı aşkın deneyimleri boyunca satış temsilcisi, satış yöneticisi, bölge müdürü, genel müdür ve danışman pozisyonlarında bulundu. Çalıştığı ve danışmanlık yaptığı işletmelerde, birçok örgütsel gelişim ve değişim projesinin oluşturulmasını ve yönetilmesini sağladı. Yüzlerce, satış temsilcisi, birçok satış yöneticisi ve üst düzey yönetici yetiştirdi. Çalıştığı işletmelerin bulunduğu noktadan zirveye çıkmasına büyük katkılar sağlayarak ödüller kazandı.

Mayıs 2016’da yayınlanan “Satıştan Ziyade Yaklaşım” isimli kitabıyla, satış sanatının kodlarını iş dünyasına sundu. Bu kitap yoğun ilgi gördüğünden, işletmelerin başarılı bir satış operasyonu oluşturmasına fayda sağlayacak, “Modern Satış Yönetimi ve Liderlik” isimli ikinci kitabını Haziran 2017’de okuyucularıyla buluşturdu.

Yazar bugün, satış gücü ve yöneticilik tecrübelerinden yola çıkarak 2015 yılında kurduğu DBA Consulting Eğitim ve Danışmanlık firmasının yöneticiliğini yapıyor. Kurumsal şirketlerde ve birçok kurumda, satış gücü, liderlik ve kişisel gelişim konularında eğitim ve seminerler veriyor. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi’nde MBA ve Yüksek Lisans öğrencilerine, müşteri ilişkileri, satış yönetimi ve kişisel satış teknikleri derslerini sunuyor. (Hibya Haber Ajansı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.