DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,821,44
BITCOIN 22898213,11%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ELAZIĞ’da ki MESLEK LİSELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ELAZIĞ’da ki MESLEK LİSELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

ABONE OL
Kas 25, 2020 14:21
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ELAZIĞ’da ki MESLEK LİSELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 sürecinde başarılı çalışmalara imza atan ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

İlimizde bulunan kamu kuruluşları ve özel sektörün maske, dezenfektan, yüzey temizleyicisi, yüz siperi ve temizlik maddelerinin ihtiyacını yaptıkları üretimle büyük oranda karşılayan Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine Başarı Belgeleri Milli Eğitim Müdürü Feyzi GRÜTÜRK tarafından verildi.

Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Ömer Abdülaziz DÖGER ile birlikte okullarımızı ziyaret eden Müdür GÜRTÜRK okul müdürleri Ali CANPOLAT ve Yasemin Algül’e başarı belgelerini vererek çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Meslek liselerinin pandemi süresince özverili bir şekilde çalışarak, öğretmen ve personelin hiçbir karşılık beklemeden gece yarılarına kadar üretim yaptıklarını ifade eden GÜRTÜRK;

“Ülkemizin tüm dünya ile birlikte yaşadığı bu zorlu salgın sürecinde meslek liselerimiz her alanda can suyumuz oldu. Birçok ülkede maske ve dezenfektan gibi ihtiyaçlar karşılanamazken okullarımız sayesinde bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Meslek Lisesi Memleket Meselesi sözünün doğruluğunu da bu açıdan görmüş olduk.

Ben hem okul müdürlerimiz ile idarecilerimize, hem de gece gündüz demeden üretime katkı sunan tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.