DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

PIKTES ÖĞRENCİLERİ DE “GELECEĞE NEFES” OLDU

PIKTES ÖĞRENCİLERİ DE “GELECEĞE NEFES” OLDU

ABONE OL
Kas 13, 2020 14:34
PIKTES ÖĞRENCİLERİ DE “GELECEĞE NEFES” OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülke çapında yürütülen “Geleceğe Nefes” kampanyasında, Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) kapsamındaki yabancı uyruklu ve Türk öğrenciler 2 bini aşkın fidanı beraberce toprakla buluşturdu.

Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak ve daha yeşil bir ülke oluşturmak amacıyla tüm Türkiye’de başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyasına, PIKTES projesinin yürütüldüğü illerden Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa ve Yalova’daki 2 bin 126 öğrenci de katıldı.
Kampanyaya gönüllü olarak katılan Türk, Suriyeli, Iraklı ve Afgan öğrenciler, özenle diktikleri fidanlara can suyu verdikten sonra birlikte fotoğraf çektirdi.
Yabancı uyruklu öğrenciler, ülkelerinde savaşın başladığı andan itibaren kendilerine kapılarını açan Türkiye’nin geleceğine katkıda bulundukları için mutluluk duyduklarını belirterek fidanları zaman zaman ziyaret edeceklerini belirttiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.