DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22748061,04%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İL ÖZEL İDARESİNDEN ANLAMLI HİZMET

İL ÖZEL İDARESİNDEN ANLAMLI HİZMET

ABONE OL
Kas 13, 2020 11:50
İL ÖZEL İDARESİNDEN ANLAMLI HİZMET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her türlü afet ve benzeri olaylarda tüm imkânları ile vatandaşların yanında olan Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil ilçesinde ikamet eden bir deprem mağdurunun başvurusu ile önce ulaşım sıkıntısını ardından da yol sorununu çözdü.

Baskil İlçesi Düğüntepe Köyü Kumlu Mezrasında ikamet eden İrfan Çam, Akpınar Mahallesinde bulunan evinin 24 Ocak Elazığ depremi sonrasında ağır hasar alması neticesinde köyünde yaşamaya başlamıştı. Çam, köyde geçirdiği kaza sonucu ayağını yaralayınca günlük hastaneye gidip gelmek için İl Özel İdaresinden önce araç sonra da yol talebinde bulundu.

İl Özel İdaresi ekiplerince hastaneye götürülüp getirilmesi sağlanan Çam için daha sonra da İl Özel İdaresi tarafından yol çalışması yapılarak ulaşımı kolaylaştırıldı.

Özel İdareye duyarlılığından dolayı teşekkür eden İrfan Çam, önce hastaneye ulaşımı için araç sağlandığını ardından da yolunun yapıldığını kaydetti. İrfan Çam’ın kayınbiraderi İlhami Gökçelik ise İl Özel İdaresinin tüm imkânları ile kendilerine yardımcı olmalarından dolayı şükranlarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.