DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0933 -0.12%
ALTIN 2.297,930,91
BITCOIN 22835531,24%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

DAVUTOĞLU AK PARTİ İLE VATAN PARTİSİ ARASINA FİTNE SOKMAK İSTİYOR İDDİASI

DAVUTOĞLU AK PARTİ İLE VATAN PARTİSİ ARASINA FİTNE SOKMAK İSTİYOR İDDİASI

ABONE OL
Kas 11, 2020 14:01
DAVUTOĞLU AK PARTİ İLE VATAN PARTİSİ ARASINA FİTNE SOKMAK İSTİYOR İDDİASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, 6 Kasım 2020 günü Vatan Partisi için tezvirat ve iftiralar içeren  ifadeler kullandığını öne süren Vatan Partisi Yönetimi; Davutoğlu’nun bu açıklamalarıyla Vatan Partisi ve Ak Parti arasına  fitne sokmaya çalıştığını iddia etti.

Davutoğlu’nun  28 Şubat, başörtüsü, diğer dini öğeler üzerinden Vatan Partisi’ne saldırması, RAND raporuyla birlikte okunduğunda daha da bir anlam kazandığı öne sürülen açıklamada;  “Böylece AK Parti tabanındaki muhafazakârların, Vatan Partisi’ne karşı kışkırtılması görevinin Davutoğlu’na verildiği çok net açığa çıkıyor. Ancak Davutoğlu bu misyona uygun ne yaparsa yapsın çırpınışları boşunadır. Türkiye’yi yeniden Amerikancı rotaya sokmak artık imkânsızdır” denildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6 Kasım 2020 günü Vatan Partisi için; “Asya’daki bazı rejimlere özenti duyan bir başörtüsü düşmanı, İslam karşıtı, ezan karşıtı hani bunları onlar kullandığı için söylüyorum. Bir parti çok minik parti ‘Türkiye’yi ben yönetiyorum’ diyor” açıklamasında bulunmuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.