DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,740,24
BITCOIN 2262631-0,96%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ERDOĞAN’dan MİÇOTAKİS’E TEŞEKKÜR

ERDOĞAN’dan MİÇOTAKİS’E TEŞEKKÜR

ABONE OL
Kas 5, 2020 10:31
ERDOĞAN’dan MİÇOTAKİS’E TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’e teşekkür mesajı paylaştı

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Ege Denizi’ndeki depremin ardından telefonla görüştüğü Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in sosyal medya paylaşımına yanıt verdi.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Ege Denizi’ndeki depremle ilgili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesine ilişkin Twitter’da paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan da Twitter’dan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in mesajını alıntılayarak İngilizce yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başbakan, şahsım ve milletim adına teşekkür ediyor, ben de tüm Yunanistan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye de Yunanistan’a her türlü yardım için hazırdır. Zor zamanlarda iki komşunun dayanışma göstermesi bu hayattaki birçok şeyden daha değerlidir.”

Miçotakis Twitter’daki paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a iki ülkeyi de sarsan depremde can kayıplarından ötürü başsağlığı dilediğini belirterek, “Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar, halklarımızın birlik olma zamanları.” ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AK Parti Genel Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.