height="132" />
BİR GELECEK ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI

BİR GELECEK ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI

ABONE OL
Eki 31, 2020 15:39
BİR GELECEK ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim’in sosyal sorumluluk projesi Bir Gelecek kapsamında Elazığ’da eğitim gören çocuklarımızın kışlık ihtiyaçları karşılandı.

Birevim, BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) Derneği İl Başkanlığı, Umut ve Yaşam Derneği iş birliği ile Bir Gelecek sosyal sorumluk projesi kapsamında Elazığ’ın Cip ve Çorçuk köylerinde eğitim gören çocukların bot ve mont ihtiyaçları giderildi.

İhtiyaç dağıtımı programına Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, BEKA Derneği Elazığ İl Başkanı Emrah Çiftçi, Umut ve Yaşam Derneği Elazığ İl Başkanı Hüsna Erdem Çakmak ile köy muhtarları katıldı.

Program sonrası açıklama yapan, Umut ve Yaşam Derneği Elazığ İl Başkanı Hüsna Erdem Çakmak: “İki yıldan beri kalplere şifa, gülüşlere vesile olan, yetim, ihtiyaç sahibi ve kanser hastası çocuklarımızın yanında olan, onların yüreklerine dokunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay’a, BEKA Derneği İl Başkanı Emrah Çiftçi’ye teşekkür ederim. Bugün evlatlarımızın bot ve mont ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık”dedi.

BEKA Derneği Elazığ İl Başkanı Emrah Çiftçi ise Elazığ’da bu tarz hayırlı hizmetlerin yayılması için BEKA Derneği olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay ise:“Biz hem Birevim hem de BEKA Derneği olarak çocuklarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de böyle bir proje ile çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını karşıladığımız için son derece mutluyuz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.