height="132" />
İZMİR’de ÇOK ŞİDDETLİ DEPREM

İZMİR’de ÇOK ŞİDDETLİ DEPREM

ABONE OL
Eki 30, 2020 17:19
İZMİR’de ÇOK ŞİDDETLİ DEPREM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de Merkez üssü Seferihisar açıkları olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem  tüm Marmara’da hissedildi. İzmir’de yıkılan binalar var.

İzmir’in Buca ve Bayraklı ilçelerinde yıkılan binalar olduğu gelen bilgiler arasında. İlk sarsıntıdan sonra Ege bölgesinde en büyüğü 4,8 olmak üzere çok sayıda artçı deprem meydana geldi. Yıkılan binaların altında kalan çok sayıda vatandaş olduğu ve  kurtarma çalışmalarının  sürüdüğü gelen bilgiler arasında.

AFAD’dan yapılan açıklamada “Ege Denizi’nde İzmir’in Seferihisar ilçesinde saat 14.51’de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi” denildi. Depremin yerin 16.5 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenildi. Ancak Kandilli Rasathanesi  depremin büyüklüğünü 6,8 olarak açıklarken ABD Jeoloji Araştırmaları Merkezi’ne göre ise depremin büyüklüğünün  7.0. olması ise kafalarda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor.

Elazığ Sürmanşet Haber olarak İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

VE DEPREMDEN SONRAKİ İLK GÖRÜNTÜLER VİDEODA

https://www.youtube.com/watch?v=RtPbItwkj7s

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.