DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 2266639-0,49%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BELEDİYEDEN GENEL DENETİM

BELEDİYEDEN GENEL DENETİM

ABONE OL
Eki 17, 2020 11:39
BELEDİYEDEN GENEL DENETİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yayaların ulaşım konforunu sağlamak için kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik denetimlerini artırdı.

Cadde ve sokaklarda vatandaşın kullanım alanı olan kaldırımları işgal eden esnaflara yönelik denetimlerini artıran ekipler, kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için esnafları tek tek gezerek uyarıda bulundu. Kurallara uymayan esnaflara ise cezai işlem uygulandı.

 Masa ve Sandalyeler Kaldırıldı

Sıkı bir denetim gerçekleştiren ekipler özellikle çay ocağı, kahvehane, lokanta, restoran, kafe, kafeterya vb. yerlerin etrafında bulunan ve yaya güvenliği açısından tehdit oluşturan masa, sandalye, duba, totem ve reklam panolarını bulundukları yerden kaldırdı.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kaldırımlarda trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerin belirli periyotlarla sürdürüleceği ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.