height="132" />
KARABAĞ ONURUMUZ KARABAĞ BAYRAĞIMIZDIR

KARABAĞ ONURUMUZ KARABAĞ BAYRAĞIMIZDIR

ABONE OL
Nis 2, 2021 12:18
KARABAĞ ONURUMUZ KARABAĞ BAYRAĞIMIZDIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ermenistan Fransa’nın ve Rusya’nın gazına gelerek Azerbaycan’a saldırması sonrası başlayan çatışmada, hazırlıklı olan Azerbaycan, 29 yıllık kayıplarını telafi ederek ilerliyor.Sovyetlerin dağılmasından sonra Karabağ’ı ele geçiren Ermeniler ayrıca çevredeki 6 Azeri kasabasını işgal etmişti ve süreci hepimiz biliyoruz..
Hocalı Soykırımı!..

Tarih 25-26 Şubat 1992…

Geceyarısı, bölgedeki Ermeni 366’ncı Alayı’nın desteği ile Hocalı’nın tüm giriş çıkışları kapatıldı.. Ardından Ermeni ordusunun askerleri ile Hocalı’da yüzyıllardır Azeri nüfus ile birlikte yaşayan Ermeniler, silahsız, masum insanların üzerine saldırdılar…83’ü çocuk, 106’sı kadın, 70’ten fazlası yaşlı olmak üzere 613 insan katledilmiş, toplam 487 kişi ağır yaralanmıştı. Bin 275 kişi rehin alınmıştı, 150 kişi ise kayıptı!..

Ve bugünlerde Ermeniler, dışarıdan parayla getirttikleri PKK’lı teröristleri de Azerbaycan’a saldırtıyor ama ne yapsalar nafile…üst düzey ermeni subaylar öldürüldü Yıllardır Türk subayları tarafından eğitilen Azerbaycan Ordusu iyi savaşıyor, vatan topraklarını fedakârca savunuyor.Her ne olursa olsun Türkiye’nin her ahval ve şerait altında dahi Azerbaycan’ın yanında olacağını, her türlü desteği vereceğini tüm taraflarca gayet iyi biliniyor!.

Ve ulu önderimiz Atatürk’ün Resulzade’ye hitaben gönderdiği mesajını tekrar hatırlayalım, “Mehemmed Emin Bey, men dünyaya senden üç sene erken göz açmışam. Ancag bütün Türk aleminde Türkün istiglal bayrağını sen galdırmışsan ve bayrag enmesin deye, men senin elinden alıb Türkiye üzerinde dalğalandırmışam. Enmez demişsen bu bayrag, enmeyecektir. Mustafa Kemal Atatürk” .

Oğuz Kağan’ın yazlık olarak kullandığı Karabağ, bugün sadece Türk Dünyası’nın gırtlağı değil, dünyanın geleceğini belirleyecek olan hâkimiyet savaşında emperyalist ABD, Çin ve Rusya arasında stratejik bir savaş alanıdır bunuda hiçbir zaman unutmamız gerekiyor. Hiç bir güç türkü vatanında esir edemez..
İKİ DEVLET TEK MİLLETİZ…

Saygılarımla…

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.