DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,740,24
BITCOIN 2262631-0,96%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YASİN BÖRÜ’YÜ UNUTMADI

YASİN BÖRÜ’YÜ UNUTMADI

ABONE OL
Eyl 30, 2020 10:59
YASİN BÖRÜ’YÜ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, 7 Ekim 2014 yılında kurban eti dağıtırken PKK’lı teröristler tarafından vahşice katledilen Yasin Börü’yü unutmadı.

2014 yılından beri Yasin Börü’nün her ölüm yıl dönümünde aynı acıyı yaşadığını ve Börü’yü unutamadığını ifade eden Milletvekili Ağar, bugün yaptığı paylaşım ile; “Artık huzurla uyu güzel çocuk… Kirli elleri kanına bulananlar için hesap verme zamanı” dedi.

Milletvekili Ağar yaptığı açıklamada Yasin Börü’yü vahşice katleden kirli eller için hesap vaktinin geldiğini vurgulayarak, “Bölücü terör örgütü PKK/KCK elebaşları ile örgütün siyasi uzantılarının açıklama ve talimatları sonucu, teröristler ve örgüt destekçileri tarafından 6 Ekim 2014’te 131 yerleşim yerinde eş zamanlı başlatılan, 37 vatandaşın öldürüldüğü, 761 kişinin yaralandığı “6-8 Ekim Olayları” olarak bilinen silahlı şiddet eylemlerinin faillerine yönelik soruşturma ve operasyonlar sürüyor.

O dönem yaşanan olayların destekçileri ve azmettiricileri yapılan operasyonlarla bir bir yakalanıyor. Yasin Börü gibi onlarca masum gencimizi öldürtüp evlerinde rahatlıkla oturabileceklerini sandılar. Devletimizin ne kadar büyük ve yüce olduğunu unuttular, yaptıklarının yanlarına kar kalacağını düşündüler. Ama devletimiz unutmadı başlatılan operasyonlar ile kirli eller için hesap vakti geldi.

Yasin Börü gibi masum gençlerimizi, sokaklardaki eli kanlı kuklalarına öldürten perde arkasında başka başka kimliklere bürünmüş asıl teröristler artık hesap verecek.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.