height="132" />
YIRIK, ÖĞRENCLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI

YIRIK, ÖĞRENCLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI

ABONE OL
Eyl 28, 2020 17:39
YIRIK, ÖĞRENCLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Erkaya Yırık Gönül İhsan Tangülü İlkokulunu Ziyaret Ederek Öğrencilerin Heyecanını Paylaştı 

Geçtiğimiz hafta uyum eğitimi programı ile başlayan okullarda ilk ders zili bugün çaldı. Okula başlayan 1. Sınıf ve Anasınıfı öğrencilerinin heyecanına ortak olan Elazığ Valisi Erkaya Yırık  Gönül İhsan Tangülü İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ün de eşlik ettiği Vali Yırık okul girişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Ders öncesinde bahçede bekleyen öğrencilerle sohbet eden ve ilk günün heyecanını paylaşan Vali Erkaya Yırık, çocukların okul bahçesindeki oyunlarına da eşlik etti.

Çocuklarla birlikte doğduğu günden beri okuldan ayrılmayan Zeytin isimli kediyle de ilgilenen Vali Yırık daha sonra İstiklal Marşında öğrencilere eşlik etti.

Ders zilinden önce veli ve öğrencilere kısa bir konuşma yapan Vali  Erkaya Yırık pandemi nedeni sosyal hayata ve yaşama dair birçok alışkanlığımızın değiştiğini ifade ederek,

“Yaşadığımız süreç içerisinde çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim öğretimlerine devam edebilmeleri için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce gerekli olan tüm tedbirler alınmıştır. Okullara gönderilen temizlik ve hijyen malzemeleri ile birlikte hiçbir okulumuzun bu konuda eksiği kalmamıştır. Öğretmenlerimiz de çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğitim görebilmeleri için büyük bir gayret sarf ediyorlar.

Ben velilerimizden okulda verilen eğitimleri evde de devam ettirmenizi istiyorum. Biliyoruz ki bazen de çocuklarımız bizlere kuralları hatırlatabiliyor. Dolayısıyla bu günleri de inşallah en kısa sürede güzel şekilde geçirerek memleketimiz ve milletimiz için hayırlı birer evlat olacaksınız” diyerek ilk ders zilini çaldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.