DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

PERİNÇEK: “ÇİN İLE DOST OLMADAN YERLİ ve MİLLİ OLUNMAZ”

PERİNÇEK: “ÇİN İLE DOST OLMADAN YERLİ ve MİLLİ OLUNMAZ”

ABONE OL
Eyl 28, 2020 17:45
PERİNÇEK: “ÇİN İLE DOST OLMADAN YERLİ ve MİLLİ OLUNMAZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber Global televizyonunda yayınlanan ’40’ programına konuk olan Doğu Perinçek “Çin ile dost olmadan yerli ve milli olamazsınız. Hem güvenlik hem ekonomik işbirlikleri açısından zorunludur” ifadelerini kullandı.

Haber Global’deki ’40’ programında Jülide Ateş’in sorularını yanıtlayan Doğu Perinçek kendisine yöneltilen “Doğu Perinçek yerli ve milli mi? Sorusuna “Türkiye Amerika tarafından sürekli tehdit ediliyor. Amerika bizi bu hallere düşüren ülkedir. Çin ise bizim ekonomik ortağımız. Birincisi Rusya ikincisi ise Çin. Yerli ve milliyi savunmak uluslararası ittifaklar yaparak olur. Çin ile dost olmadan yerli ve milli olamazsınız. Hem güvenlik hem ekonomik işbirlikleri açısından bu zorunludur” diyerek cevap verdi.

Uygur Türkleri hakkındaki iddialara da cevap veren PerinçekUygur Türkleri’ne soykırım’ iddialarının hepsi uydurma. ‘Bize çocuk doğurtturmuyorlar’ diyen Uygur Bölgesinin lideri olan Rabia Hanım’ın 17 tane çocuğu var. Oraya gittiğinizde bu özgürlüğü görürsünüz. Amerikan propagandalılarındaki gibi zulüm falan yok. Toplama kampları eğitim ensitüsü gibi düşünün. Bunların gerçekle hiçbir ilişkisi yok” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.