DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,040,25
BITCOIN 2280199-0,22%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ŞERİFOĞULLARI: HİZMETİN ULAŞMADIĞI NOKTA KALMAYACAK

ŞERİFOĞULLARI: HİZMETİN ULAŞMADIĞI NOKTA KALMAYACAK

ABONE OL
Eyl 24, 2020 19:00
ŞERİFOĞULLARI: HİZMETİN ULAŞMADIĞI NOKTA KALMAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin batısından doğusuna ulaşım konforuna katkı kazandıracak, özellikle Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni yol çalışmasına ilişkin incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları, “Doğudan batıya adil bir hizmet anlayışıyla hizmetin ulaşmadığı nokta bırakmayarak, trafik sorunlarını çözmüş bir şehir oluşturacağız.” dedi.

Yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak şehrin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarını şehrin dört bir yanında kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları, Kanal Boyu Projesinin 3. etabını oluşturan ve Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne akıcı ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla 8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen 1.200 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki yeni yol çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Çalışmalar kapsamında, 900 metre uzunluğundaki açık kanalın 2×2000’lik beton borularla kapatılarak, dolgu çalışması gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları, çalışma kapsamında ayrıca yolun 8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen bölümünde 320 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğindeki köprü inşası ve askeri saha içerisindeki yol imar sınırına 1.500 metre uzunluğunda duvar örüm çalışmalarının da süratle devam ettiğini belirtti.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından asfalt çalışması gerçekleştirilerek yolun 6 şerit olarak hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Attığımız her adımla vatandaşlarımız yaşam kalitesine kalite ve konfor kazandırmayı hedefliyoruz. Sorumluluk alanımızdaki yolların kalitesini ve standardını yükseltmek, daha modern ve güvenli ulaşım sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalarımız sürüyor. Elazığ’ımız attığımız adımlarla gelişiyor, güzelleşiyor ve çok daha güzel yarınlara hazırlanıyor. Doğudan batıya adil bir hizmet anlayışıyla hizmetin ulaşmadığı nokta bırakmayarak, trafik sorunlarını çözmüş bir şehir oluşturacağız.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.