height="132" />
HARPUT KÖY YOLLARI ASFALTLANIYOR

HARPUT KÖY YOLLARI ASFALTLANIYOR

ABONE OL
Eyl 24, 2020 19:06
HARPUT KÖY YOLLARI ASFALTLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında yaşanan sorunları azaltmak ve vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkanı sunma adına gerçekleştirdiği asfalt bakım onarım çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Harput’a bağlı Serince – Karataş Grup yolunda 300 metrelik alanda oluşan heyelan nedeniyle ekipler tarafından dolgu, serme-sıkıştırma işlemi gerçekleştiriliyor.

Aynı zamanda çalışmanın yapıldığı bölgede bulunan Yıkık Han, Ankuzu Baba Türbesi ve seyir terasları da turizm açısından önem taşıyor.

Yapılan işlemle ilgili bilgi veren Karataş Köyü Muhtarı Adil Yılmaz ‘Heyelan nedeniyle bu yolumuz sürekli çöküyordu. Bu durumu İl Özel İdare ekiplerine ilettik ve yolumuzda çalışmalara başlandı. Bu vesile ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, kurum müdürlerine ve ekiplere teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

Alayaprak Mahallesi Muhtarı Paki Gökalp ise ‘Bu yol sürekli olarak çöküyordu ve son yıllarda tehlikeli bir hal almıştı. İl Özel İdaresi Genel sekreterliğine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Yolda altyapı işlemlerinin ardından asfalt serimi yapılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.