DOLAR 32,3447 0.28%
EURO 35,1361 -0.04%
ALTIN 2.309,651,42
BITCOIN 22915673,34%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKDAĞLI TEPKİ GÖSTERDİ

AKDAĞLI TEPKİ GÖSTERDİ

ABONE OL
Eyl 24, 2020 18:18
AKDAĞLI TEPKİ GÖSTERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Akdağlı İstanbul Sözleşmesinin toplumun ahlak ve inanç yapısını çürüttüğünü ve kadına şiddet olaylarını daha da artırdığını  Kadına şiddet sorununu batı kültürünü esas alan, cinsiyetsizliği savunan, inancımızı ve kültürümüzü, ahlakımızı yok sayan uluslararası sözleşmeler değil kendi öz değerlerimizle ve kendi düşüncemizle kendi kültürümüzle kendi felsefemizle çözebiliriz’’dedi.

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Akdağlı gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasa  evliliğin hafifletildiği, evlilik dışı ilişkilerin normal gösterildiği hatta özendirildiği, boşanmaların ve nikah dışı, evlilik dışı ilişkilerin teşvik edildiği bir sözleşmeyi bırakın muhafaza etmeyi bizim derhal behemehal yırtıp atmamız lazım ‘İstanbul Sözleşmesi toplumumuzun ahlak ve inanç yapısını çürütmektedir.

Sözleşmenin toplumun ahlak ve inanç yapısını çürüttüğünü ve kadına şiddet olaylarını daha da artırdığını  Kadına şiddet sorununu batı kültürünü esas alan, cinsiyetsizliği savunan, inancımızı ve kültürümüzü, ahlakımızı yok sayan uluslararası sözleşmeler değil kendi öz değerlerimizle ve kendi düşüncemizle kendi kültürümüzle kendi felsefemizle çözebiliriz. İstanbul Sözleşmesi toplumumuzun ahlak ve inanç yapısını çürütmektedir. Bunu çürütmekten başka bir işe de yaramamaktadır.

İstanbul Sözleşmesi’ni esas alan 6284 sayılı kanunun uygulanmasıyla da baktığımız zaman istatistiksel olarak evlilikler azalmış, boşanmalar, intiharlar ve kadına şiddet artmış. Süresiz nafaka ve genç yaşta evlilik gibi bir takım düzenlemelerden dolayı da şu anda 5 bin kişi içeride, hapiste 8-10 yıl arası ceza almış, 5 bin kişi de ceza almak üzere yargılanıyor.

İstanbul sözleşmesi insanlığın ahlak , inanç yapısını ve  kültürünü reddeden gayri ahlakiliği  çapraz ilişkileri devlet garantisi altına aldırma gayretinde olan yada bunu sağlayan bir sözleşmedir itirazımız bundandır. İlk geldiği zamanda şimdi de yarında hep karşısında olacağız’’dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.