height="132" />
UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

ABONE OL
Eyl 19, 2020 15:19
UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucuyla mücadele kapsamında  yapılan çalışmalarda; şüpheli bir araçta 1.100 gr esrar maddesi ele geçirildi.   Gözaltına alınan 2 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan mahkemece 1 şahıs tutuklandı.
Bir diğer olayda ise, uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen bir adrese gerçekleştirilen operasyonda satışa hazır 5 adet fişeklenmiş halde toplam 8 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi,  konu ile ilgili olarak mahkemeye çıkarılan 1 şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklandı.
Ayrıca, uygulamalar sırasında uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 27 şahıstan toplamda 64 gr toz, 22 gr metamfetamin, 455 gr kubar esrar ile bir miktar da kokain maddesi ele geçirildi ve şahıslar hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan gerekli adli işlemler yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.