height="132" />
KAVAKLI’dan DEMİRBAĞ ve EROL HAKKINDA HAKARET SUÇLAMASI

KAVAKLI’dan DEMİRBAĞ ve EROL HAKKINDA HAKARET SUÇLAMASI

ABONE OL
Eyl 15, 2020 17:08
KAVAKLI’dan DEMİRBAĞ ve EROL HAKKINDA HAKARET SUÇLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin KAVAKLI yazılı bir açıklama yaparak; Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın katıldığı bir televizyon programında sosyal medyada Sahipsiz Elazığ paylaşımını başlatanları kast ederek ihanet suçlamasında bulunmasını ve bu açıklamayı kınamak için cevap yazan CHP Milletvekili Gürsel Erol’u  ise CHP’nin değerlerini ve ilkesini halkın değerleriymiş gibi paylaşımda bulunduğu’nu iddia ederek eleştirdi.

Kavaklı açıklamasında Demrbağ ve Eol’u kastederek; “Her birisi toplumun farklı kesimlerinin ancak bir kısmının temsilcileri olmalarına rağmen, kendilerini toplumun tamamının temsilcileri olarak görmeleri, böyle bir temsiliyet makamındaymış gibi hareket etmeleri ve parti ideolojilerini halka dayatmalarını doğru bulmuyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Elazığ insanının Aziz bir halk olduğunun altını çizen Kavaklı; “El-aziz insanı, aziz bir halktır. İslami ve insani değerlere sahiptir. Milletvekillerinin ifadelerini halka hakaret kabul ediyoruz. Dolayısıyla milletvekilleri Elazığ halkından özür dilemeli, gündeme taşınan sorunları çözme gayretinde olmalıdırlar” ifadesini kullandı.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.