DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.301,571,07
BITCOIN 22896112,89%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

VATAN SEVGİSİNİN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER, VATAN İÇİN MÜCADELENİN NE OLDUĞUNU DA BİLMEZLER

VATAN SEVGİSİNİN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER, VATAN İÇİN MÜCADELENİN NE OLDUĞUNU DA BİLMEZLER

ABONE OL
May 13, 2023 11:50
VATAN SEVGİSİNİN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER, VATAN İÇİN MÜCADELENİN NE OLDUĞUNU DA BİLMEZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin teröre karşı vermiş olduğu kararlı ve başarılı mücadele birilerini oldukça endişelendirmiş olacak ki Afrin Operasyonu ile ilgili çatlak sesler çıkmaya başladı.

TSK’nın Afrin’e gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekâtı’na karşı pek çok ülkeden destek ve dua gelirken kendi ülkemizde beslediğimiz hainler yine meydanlarda…

Aralarında çoğunun ismini ilk defa duyduğumuz pek çok mesleğe sahip 170 kişinin bulunduğu gurup imzaladıkları mektubu meclisteki tüm milletvekillerine gönderdiler.

Elektronik posta ile gönderilen bildiride özetle “Savaşı derhal durdurmaya ve sorunu diyalogla çözmeye davet ediyoruz” denilmiş.

Şaşırdık mı? Hayır…

İlk defa değil bu şahıslar veya benzerleri terör örgütleri zarar görmeye başladığında kuyruklarına basılmışçasına benzer hareketler sergiliyorlar.

“Dervişin fikri ne ise zikri de o olurmuş.”  Sözde aydınların fikirleri de zikirleri de ortada… Gelelim Tabipler Birliğine…

Bir diğer çatlak ses olarak karşımıza çıkan Türk Tabipler Birliği “Savaş bir halk sağlığı sorunudur” diyen paylaşımı ile Afrin harekâtını eleştirdi.

Kuruluş amacı;

Türkiye halkının sağlığını korumak, geliştirmek ve herkesin kolay ulaşabileceği kaliteli ve uygun maliyetli sağlık hizmeti için çalışmak,

Meslek ahlakını en iyi şekilde korumak,

Tıp eğitiminin her alanında söz söylemek,

Hekimlik mesleğinin çıkarını her platformda dile getirmek,

Mesleğin, üyelerinin maddi, manevi haklarını korumak şeklinde belirlenmiş olan Tabipler Birliği…

Kuruluş amacınızı terör provakasyonu içeren paylaşımlar yaparak mı gerçekleştiriyorsunuz? Yaptığınız paylaşım halkın sağlığını mı yerine getirdi? Hekimlerin haklarını mı korudu yoksa diğer maddelerle mi alakalı?

Yazıklar olsun diyorum… Gerçekten yazıklar olsun…

Bir insan yaşadığı ve vatandaşı olduğu, tüm imkânlarını kullandığı, belli yerlere gelerek ekmeğini yediği ülkesine nasıl ihanet eder. Mevzunun vatan olduğu, sınırlarımızın, vatandaşların huzur ve güvenliği olduğu terörle mücadele konusunda nasıl olurda böyle şuursuzca laflar edilebilir.

Dört tarafımızın düşmanlarla, akbabalarla çevrili olduğunu biliyorduk ta içimizden birilerinin daha aynı safta olduklarını görmekten bir kez daha utanç duyduk.

Hükümeti, Afrin operasyonunu durdurmaya ve sorunu diyalogla çözmeye davet eden 170 sözde aydın bozuntusu ile “Savaş bir halk sağlığı sorunudur” diyen Türk Tabipler Birliğinin terör sevicileri askerimizin, polisimizin, sivil vatandaşımızın canını kaybettiği hiçbir olayda gıkınız çıkmadı. Bu güne kadar yaşadığınız ülkeye (dikkatinizi çekerim yaşadığınız ülke dedim vatanınız demedim çünkü sizin vatanınız neresi bilmiyorum) yönelen hiçbir tehlike veya tehditte paylaşım yapmadınız. Eleştirmek, barış elçiliği yapmak şimdi mi aklınıza geldi. Amacınız da kime kuklalık yaptığınız da çok belli…

Türk Milleti vatan sevgisiyle doludur. Vatanına, milletine, devletine gönülden bağlıdır. Bu şanlı millet desteğiyle, duasıyla sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanındadır… Türk tarih sayfaları vatan sevgisiyle yanıp tutuşan gerektiğinde canını veren kahramanlarla ve her daim mevcut olan vatan hainleriyle doludur. Vatan sevgisinin ne olduğunu bilmeyenler, vatan için mücadelenin ne olduğunu da bilmezler…

Hani aydınsınız ya… Birliksiniz ya…

Yayınladığınız kıytırık mesajlarınızı, yaptıklarınızı kaile almıyoruz. Sadece sinir oluyoruz. Sizlerle aynı havayı teneffüs etmek zorunda kaldığımızdan dolayı utanç duyuyoruz. Aklınız varsa kendinize saklayın. Bu ülkenin sizin gibi sözde aydınlara da vereceğiniz mesajlara da, akla da ihtiyacı yok.

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.