DOLAR 32,3447 0.28%
EURO 35,1361 -0.04%
ALTIN 2.309,651,42
BITCOIN 22915673,34%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

SİYONİST İSRAİL’İN AKİBETİ BELLİ

SİYONİST İSRAİL’İN AKİBETİ BELLİ

ABONE OL
May 13, 2023 11:54
SİYONİST İSRAİL’İN AKİBETİ BELLİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zalim İsrail’in Filistin halkına uyguladığı zulüm bir türlü sona ermiyor. Hatta artarak devam ediyor.

ABD’nin Kudüs’e taşıyarak açılışını yaptığı İsrail Büyükelçiliğini protesto etmek isteyen Filistinli vatandaşlara İsrail resmen katliam uyguladı.

İçimiz yanarak öğrendiğimiz katliamda Filistinli masum sivillerden 58’i şehit oldu, 2776’sı ise yaralandı.

İsrail denen katil yıllardır yapmış olduğu zulmü her geçen gün daha da arttırıyor. Sanki bu davranışlarıyla kendisi için hazırlanan sona doğru koşar adım ilerliyor.

“Biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. Böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz” (İsra,16) ayetinden anlayacağımız gibi bir kavim helak edilmeyi hak ettiği zaman, Allah (CC) o kavme basiretsiz idareciler verir. O idareciler de onları yavaş yavaş helake götürür.

İsrail’in idarecisi olan Netenyahu’nun da ne kadar küstah, basiretsiz ve zalim olduğu ortada…

Ellerinde bulunan üstün imkânlar doğrultusunda şımarıklığın en üst boyutlarını yaşayan İsrail kendini kaybetmiş durumda. Kendilerini herkesten üstün görerek, kimsenin gücünün kendilerine yetmeyeceğini sanıyorlar.

Onları bekleyen akıbetin ise topyekûn yok oluşları olacağı aşikar… Efendimiz şöyle buyurmuştur: “Müslümanlarla Yahudiler çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Ayrıca Hadis-i şerifte; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ya Müslim! Ey Allah (C.C.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır, diyecek. Sadece ‘Gargat’ ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyruluyor. (Sahih-i Müslim, Kitab-ul Fiten H. 2239).

İşte gözlerini dünya hırsı bürümüş,  katil Siyonist İsrail’in akıbeti…

Aslında bu akıbeti onlar da bizim kadar iyi biliyorlar. Çünkü benzer ifadeler Tevrat’ta da geçiyor. İşte bu yüzdendir ki olaylara müdahale ederek sonucu kendi lehlerine çevirmeye çalışıyorlar.

İnanışları; Kudüs’e hakim olarak orada bulunan Süleyman Mabedi’ni yeniden inşa ederlerse İsrail’in sonsuza dek ayakta kalacağıdır. Kudüs üzerine oynanan türlü oyunların sebebi de doğal olarak budur.

Ama nafile… Allah (C.C) tarafından lanetlenmiş bir millet olan Yahudiler er ya da geç yok olup gidecektir.

İsrail Kudüs’ü işgal edip onu başkent haline getirmesiyle, ABD’nin de bu durumu onaylayıp desteklemesiyle haddini aşan ilk hareketi yapmıştı. O zaman bu duruma ses çıkarmayan Avrupa ülkeleri ve sözde Müslüman olan Arap devletleri bugün yapılan katliam karşısında yine suskunlar…

Fakat Unuttukları bir şey var. Müslümanlar her durumda daima galip olacaktır. Bir Müslüman Dünyada zulme uğrayıp, katledilse bile şehadet makamına mazhar olup ahirette ebedi saadete kavuşacaktır.

Zalim kâfirler ise bu dünyada yaptıkları ve kazandıkları ile ebedi cehennemi hak edeceklerdir.

Rabbim katledilen Filistinli kardeşlerimize rahmetiyle muamele buyursun. Siyonist İsrail’i, uşaklarını ve İslam düşmanlarını Kahhar ismi şerifiyle kahr-u perişan eylesin…

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.