height="132" />
ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARI OYUNCAK DAĞITTI

ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARI OYUNCAK DAĞITTI

ABONE OL
Eyl 10, 2020 18:38
ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARI OYUNCAK DAĞITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ülkü Ocakları yönetimi ilimiz Merkezde, Keban’da ve Çemişgezek’te bulunan çocuklara oyuncak dağıttı. Yapılan oyuncak dağıtımına Çemişgezek kaymakamı Mehmet Güder ve Elazığ Ülkü Ocakları İl ikinci başkanı eğitimci Eralp Sarıkamış katıldı.

Elazığ Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Ali Çiçek’in gayretleriyle düzenlenen sosyal etkinlik projesinde Ülkü Ocakları il ikinci başkanı eğitimci Eralp Sarıkamış ve Çemişgezek kaymakamı Mehmet Güder, oyuncakları çocuklara ulaştırırken hane halkıyla da sohbet etti. Ülkü ocakları il ikinci başkanı Eralp Sarıkamış, Pandemi sürecinde evde bulunan çocukları sevindirmek istediklerini ve Elazığ Ülkü Ocakları olarak bu tür projelere önem verdiklerini ifade etti. Sarıkamış ; ‘’ Deprem sonrası ve Pandemi de en büyük zorlukları yaşayan çocuklarımızı küçükte olsa mutlu etme adına sayın genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın oluru, il başkanımız Mehmet Ali Çiçek’in gayretleriyle yine hayırseverlerimizin yardımıyla böyle projelere devam edeceğiz inşallah.’’ Dedi.

‘’KÖTÜ HATIRALARI BİR NEBZEDE OLSA SİLMEYE ÇALIŞTIK’’

Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder; ‘’Bugün Ulukale köyümüze geldik. Ulukale köyü geçmişte şehitlerimizin rahmete ulaştığı bir köy. Bizde değerli misafirlerimizle birlikte bu köye misafir olduk. Bu geçmiş hatıraları, kötü hatıraları bir nebzede olsa silmeye çalıştık. Bu oyuncakların temini için Elazığ Ülkü Ocakları başkanlığına çok teşekkür ediyorum. Getirdikleri oyuncakları burada ki çocuklarımıza dağıttık. İnşallah güzel bir hayat güzel bir kariyer çocuklarımızı bekler. Ülkü ocakları genel merkezine ve Elazığ Ülkü Ocakları başkanlığına çok teşekkür ediyorum.’’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.