DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,040,25
BITCOIN 2280199-0,22%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ELAZIĞ MEM’den MOBİL EBA DESTEK OTOBÜSÜ

ELAZIĞ MEM’den MOBİL EBA DESTEK OTOBÜSÜ

ABONE OL
Eyl 10, 2020 18:17
ELAZIĞ MEM’den MOBİL EBA DESTEK OTOBÜSÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Mobil EBA Destek otobüsü  öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Uzaktan Eğitim döneminde özellikle internet bağlantısı olmayan veya bilgisayar erişimi bulunmayan öğrencilere hizmet verecek olan arac, ilk olarak 24 Ocak Elazığ depreminde ağır hasar gördüğü için yıkılan Uzuntarla köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile Şahinkaya köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine hizmet verdi.

Mobil aracta kurulan alt yapı sayesinde canlı derse ve EBA’ya giren öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK ve Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürü Ahmet Yıldırım’da eşlik etti.

Uzaktan Eğitim döneminde öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılamayı amaçladıklarını belirten Müdür GÜRTÜRK yapmış olduğu açıklamada;

“Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda ilimizde belirli yerlerde EBA Destek Noktaları kurduk. Bunun yanında özellikle köylerimizde internet erişimi olmayan bölgelerimizdeki öğrencilerimiz için de Mobil EBA Destek Otobüsümüzü hazır hale getirdik. Aracımız her gün ihtiyaç ve talepler doğrultusunda alanında yetkin bir öğretmenimiz ile birlikte çocuklarımıza hizmet etmek için mobil olarak hizmet verecek.

Biz bu süreçte internet erişimi olmayan hiçbir çocuğumuz kalsın istemiyoruz. Bu nedenle de her gün yeni EBA Destek noktaları açarak bunları öğrencilerimize duyuruyoruz. Öğrencilerimizin hizmetine sunduğumuz Mobil aracımızın tüm internet altyapısı ve bilgisayar kurulumları da müdürlüğümüzce hazır hale getirildi” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.