height="132" />
Elazığ’a Gürsel Erol Şart!

Elazığ’a Gürsel Erol Şart!

ABONE OL
May 13, 2023 11:18
Elazığ’a Gürsel Erol Şart!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ bu dönem farklı bir algı ve kulislerle 24 Haziran seçimlerine gidiyor. Geçmiş dönemde lidere sadaktın olduğu seçimlerde bu dönem yerini Cumhurbaşkanı oylamasının ayrı olmasından ötürü seçmenin farklı partilere yöneleceğinin sinyali veriliyor.

Adaylar seçim öncesi kampanyalarını ve yapmak istediklerini, İktidar Partisinin adayları ise nelerin yapıldığını ve yapılacak projelerle ilgili olarak bu süreci anlatarak kulvarın sonuna geldiler. Seçmen özellikle yüksek profilli adaylara yöneleceği aşikar.

Chp’nin adayı Gürsel Erol bu seçimin en favorisi olarak görüyorum.Geçmiş dönemlerde Tunceli’ye ve bölgeye yaptığı hizmetlerin azımsanmayacak türde olduğuna hepimiz şahidiz.Erol’un Elazığ’dan aday olarak gösterilmesi şehirde farklı bir heyecana ve beklentilere sebep oldu.

Erol’un seçimlerde Elazığ’ı temsil noktasında seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.Elazığ’a farklı bir siyasi yaklaşım ve hamleleri seçmen tarafından göz doldurdu. Yürütmüş olduğu kampanya ve reklam materyalleri ile Elazığ’ın en ücra köşelerine kadar seçmene uzanabildi.Gürsel Erol’un seçilme olasılığı yüksek olunca bundan panikleyen ve seçmende karşılığı olmayan adayların Gürsel Erol üzerinden iftira görüntülerini  Fetö mantığı ile kesip montajlayıp pkk’ya yakın biri isim olarak gündeme getirmesi tabiri caizse ellerinde patladı.

Erol vatanına,milletine,devletine ve bayrağına bağlı ülkenin çıkar ve menfaatlerini partisinin üzerinde tutan her türlü eleştiriye açık bir insandır. Tunceli Milletvekili olduğu dönemde  Kck’nın infaz listesinde olan ve zorunlu devlet korumasıyla gezen,Aday olduğu dönemde Hdp’nin Milletvekilliğini ellerinden alan, PKK’nın bölgeden elini çekmesi için mücadele eden, Yatırım ve projelerle Tunceli’yi iyi bir noktaya getiren, Tunceli’de hain kalleş terör örgütü tarafından şehit edilen Necmettin öğretmene sahip çıkarak en sert tepkiyi veren ve Tunceli’de teröre lanet mitingi düzenleyen ve yaptığı konuşmayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebrik edilen,Elazığ’lı olup en genç il Başkanlığı görevini yürüten, Elâzığ’ın sorun ve sıkıntılarını Tunceli Milletvekili olduğu dönemde meclise sunan, Elâzığ’da ve bölgede  toplumun her kesiminden güzel bir diyaloğu olan, çözüm önerileri çantasında hazır olan, aldığı milletvekili maaşını Üniversite öğrencilerine bağışlayarak burs veren, Siyaset de uslup ve ahlakı uygulayan Gürsel Erol’a bu şehrin ihtiyacının olduğu kaçınılmazdır.

Partisini severiz sevmeyiz doğrudur. Âmâ temsil noktasında Elazığ’ın Gürsel Erol’a bir şans vermesinin şehrin faydasına olacağı kanaatindeyim.24 Haziran seçimlerinin başta ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlara vesile getirmesini diliyorum.

Sağlıcakla kalın…

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.