Elazığ Müteahhitler Derneği’nde (ELMÜTDER) gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulun ardından dernekte yeni bir dönem başladı. Üyelerin oylarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen M. Furkan Göçer, sektörün geleceğine yön verecek projeler için güçlü bir çalışma dönemi başlatacaklarını söyledi.
Görevi Miraç Ayaz’dan devralan Göçer, önceki dönem yönetimine teşekkür ederek, ELMÜTDER’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan herkese minnet duyduklarını ifade etti. Ayaz’ın derneğe ve Elazığ inşaat sektörüne önemli katkılar sunduğunu belirten Göçer, bu hizmetlerin yeni dönemde de yol gösterici olacağını dile getirdi.
Başkan Göçer, yeni yönetim anlayışının temel hedefinin müteahhitlerin ortak sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, sektörün gelişimini desteklemek ve kamu kurumlarıyla güçlü iş birliği içerisinde hareket etmek olduğunu vurguladı. Elazığ’ın daha güvenli, modern ve sürdürülebilir bir şehir kimliğine kavuşması için mesleki dayanışmayı ön planda tutacaklarını belirten Göçer, üyelerin hak ve menfaatlerini koruyan projeleri kararlılıkla hayata geçireceklerini söyledi.
ELMÜTDER’in yeni dönemde birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Göçer, oluşturulan yeni yönetim kurulunda görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde düzenlenecek tanıtım programıyla kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.
Yeni yönetimin, Elazığ inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlayacak projeler ve ortak akıl anlayışıyla çalışmalarına kısa süre içinde başlaması bekleniyor.
Haber: SERKAN ŞENKAL
