height="132" />
Vali Yırık’tan Anneler Günü Mesajı

Vali Yırık’tan Anneler Günü Mesajı

ABONE OL
May 10, 2021 01:37
Vali Yırık’tan Anneler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, anneler günü münasebetiyle mesaj yayınladı. Vali Yırık’ın mesajı şöyle;

“Karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın simgesi olan annelerimiz, dünya üzerindeki en zor ve en kutsal görevi omuzlarında taşırlar. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için, her türlü zorluğa göğüs geren annelerimiz, Türk Milletinin en zor zamanlarında, nice kahramanlık destanlarında önemli roller üstlenmiş ve yetiştirdikleri kahraman evlatlarla adını tarihe yazdırmışlardır. Nitekim Peygamber Efendimiz de (s.a.v.) “Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözüyle cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış ve kadının toplum içerindeki konumunu yüceltmiştir.

Hayatımızın en değerli varlıkları, merhametin ve sevginin tükenmez kaynağı olan annelerimiz başımızın tacıdır. Bu duygu ve düşüncelerle haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kıymetli annelerimizin bu özel gününü en samimi dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.