DOLAR 32,3252 0.22%
EURO 35,1067 -0.16%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN 22867053,10%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

“TÜRKİYE KUPASINI ELAZIĞ’A İSTİYORUZ”

“TÜRKİYE KUPASINI ELAZIĞ’A İSTİYORUZ”

ABONE OL
Eyl 18, 2020 18:44
“TÜRKİYE KUPASINI ELAZIĞ’A İSTİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, 2020-2021 Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Finallerinin Elazığ’da oynanması için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, bir basın açıklaması yaparak Türkiye Kupası Finallerinin Elazığ’da oynanması için çalışmaları başlattıklarını söyledi.

“ELAZIĞ’IN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK”

2020-2021 sezonunda FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi Eurocup’ta mücadele verecek Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile konuyu görüştüklerini ifade etti. Alpay: “Elazığ, bu yıl bir deprem yaşadı. Elazığ’da büyük sıkıntılar var. Bu noktada, Türkiye Kupası Finallerinin, Elazığ’da oynanması için federasyona yazılı olarak başvurumuzu ilettik. Başkanımız Hidayet Türkoğlu ve Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ile konuyu görüştük. Sayın Valimiz Erkaya Yırık’da TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ile konuyla ilgili görüşme sağladı. Ben özellikle bu noktada Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Takımımız için çok büyük emekler sarf ediyor. Sayın Valimizin Elazığ’da olması sporun gelişmesi ve yükselişe geçmesi için büyük bir şanstır. Elazığ’a bu sene Kadınlar Türkiye Kupası Finallerini getirmek istiyoruz. Bu şehrin ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Büyük takımlar buraya gelecek. Burada basketbol şenliği yaşanacak. Hem depremin hem de pandeminin Elazığ’a yaşattığı olumsuz havanın manevi olarak sarılması ve Elazığ’ın ekonomisini canlandırması açısından bu konuyu önemsiyoruz”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.