DOLAR 32,3634 0.13%
EURO 35,0543 -0.08%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 2267740-0,51%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

TFF ELAZIĞ’DA

TFF ELAZIĞ’DA

ABONE OL
Ara 4, 2020 16:49
TFF ELAZIĞ’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğukent’te yapımı tamamlanan ve ilimizin profesyonel liglerde ki takımları Elazığspor ile Karakoçan FK’nın 2020-2021 Sezonunda ki maçlarını oynayacakları Elazığ Butik Stadının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından denetleneceği belirtildi.

Yapımı tamamlanan ve maçlara hazır hale getirilen Doğukent Butik Stadın Ankara’dan gelecek olan Heyet tarafından denetlenmesinin ardından bu stat da maçların oynanıp oynanmayacağına karar verilecek.

TEKNİK EKİP ELAZIĞ’DAN MEMNUN AYRILDI
Elazığspor ile Karakoçanspor FK’nın maçlarına hazır hale getirilen Doğukent Stadında incelemeler de bulunan TFF Yetkilisi Zemin Uzmanı Stad Denetmeni  Yılmaz YÜCEKAYA;  Stadın Yüzde Doksan dokuzunun tamamlandığını küçük eksikliklerinde giderilerek Elazığ’a Standartların üstünde bir tesis kazandırıldı,  ardından Yeni Şehir Stadyumunda da incelemede bulunan Yücekaya, Profesyonel takımların buraya gelmesiyle birlikte Doğukent Stadının Amatör takımlar için oldukça üst seviyede bir tesis bırakılacağını belirtip  İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ederek, Elazığ’dan ayrıldılar.

İl Müdürü EREN;  Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ihalesini, Ekim ayında da yer teslimini yaptığımız 2650 seyirci kapasiteli Doğal  Çim sahasındayız. Malum  2020-2021 sezonu 19 Eylül’de başlayacak, ilimizin iki profesyonel takımı Elazığspor ile Karakoçan FK’nın maçlarını  burada oynatmayı  planlıyoruz.

Allah’a çok şükür sahamızda  futbol oynama hazır, sadece bir iki tane ufak rötuşumuz  kalmış onlar da bu hafta içerisinde tamamlanır yani şu anda da zaten Türkiye Futbol Federasyonundan yetkilimiz Yılmaz bey sahada incelemelerde bulunuyor.

Onun da zaten raporuna bakacağız,  akabinde ildeki spor taban birlikleri ile Elazığspor Yönetimi ve  Karakoçan FK ile bir araya gelerek bu sezonu burada başlatmayı planlıyoruz.

İlimize gerçekten nezih bir saha  kazandırdık, çünkü bu saha profesyonel takımlarımız için planlanan bir saha aslında değil, sizin de bildiğiniz gibi Yenişehir Stadyumu hızla devam ediyor,  orada da  yüklenici firmaya 600 gün süre vermiştik, O süre içerisinde inşallah zamanında sahamızı  teslim alırsak bu sahamızda Elazığ’da ileride amatör takımlarına bal takımlarımıza inşallah planlayacağız.

Şehrimiz yeni bir tesis kazanmış oldu ben hayırlı olsun diliyorum, dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.