height="132" />
Spilos Dağcıları Çatalkaya’da

Spilos Dağcıları Çatalkaya’da

ABONE OL
Ara 18, 2020 12:22
Spilos Dağcıları Çatalkaya’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa Spilos Dağcılık Kulübü üyelerini farklı güzelliklerle buluşturuyor. Payamlı-Çatalkaya-Narlıdere Parkurunu yürüdüler. Etkinliğe 70 doğasever katıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Güllüpunar, “Payamlı’dan başladığımız Doğa Yürüyüşümüzü İzmir Körfezi’nin eşsiz manzarası eşliğinde Çatalka Zirvesine, oradan da Narlıdere Terapi Ormanı patikalarından yürüyerek Narlıdere’de sonlandırdık. Ekip olarak güzel bir etkinlikte her zaman olduğu gibi dostluğun, kardeşliğin, arkadaşlığın, paylaşımın, en güzel örneklerini bir arada yaşadık” dedi.
Doğa yürüyüşlerine ilginin giderek arttığını söyleyen Güllüpunar, “Kent yaşamının insanlar üzerindeki olumsuz etkileri, uzaklaşmış olduğumuz doğa ile yakınlaşmamızı, buluşmamızı zorunlu kılıyor. Haftada bir gün bile olsa kendimizi doğa ananın kucağına bırakmak, yorgunluğumuzu, gerginliğimizi üzerimizden atmamıza yardımca oluyor. Bizler ruh ve beden sağlığımız için en etkili ilacın doğada yürümek olduğuna inanıyoruz. Geliniz doğal güzelliklerimize zarar vermeden, tarihsel miraslarımıza, kültür varlıklarımıza sahip çıkarak doğada birlikte yürüyelim. Bölgemizi ve güzel ülkemizi yakından tanıyalım. Etkinliklerimize katılmak ve bilgi için 0 535 728 7177 numaralı telefonu arayabilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için spilostrekking.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz” dedi.BSHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.