DOLAR 32,3362 0.25%
EURO 35,1641 0.05%
ALTIN 2.304,781,21
BITCOIN 22930322,70%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

SOYLU ELAZIĞ’da TEMASLARDA BULUNDU

SOYLU ELAZIĞ’da TEMASLARDA BULUNDU

ABONE OL
Şub 27, 2021 12:02
SOYLU ELAZIĞ’da TEMASLARDA BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurtiçinde ve yurtdışında çalışmalarına ve yatırımlarına devam eden Har Grup İcra Kurulu Başkanı Burak Soylu memleketi Elazığ’da da çalışmalarını devam ettiriyor.

Zaman zaman yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımları nedeniyle Elazığ dışında olan Burak Soylu geçtiğimiz gün Elazığ’a gelerek kentteki çalışmalarını devam ettirdi. Çalışmalarının yanı sıra Soylu, bugün il genelinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Har Grup İcra Kurulu Başkanı Soylu’nun ilk durağı AK Parti Elazığ İl Başkanlığı oldu. Soylu, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldiği ziyaretinde 7. Olağan İl Kongresinde, İl başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Soylu İl Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Elazığ 6. Olağan Kadın Kolları İl Kongresi’nde Ak Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığına seçilerek görevine başlayan Canan Şavlı ve 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na seçilen Emre Burak Kürüm’e yeni görevlerinde başarı dileklerini ileterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretlerini sürdüren Soylu son olarak ise Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldi. Soylu ve Arslan Elazığ’da yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında karşılıklı istişarede bulundular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.