DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,1004 -0.1%
ALTIN
BITCOIN 22763680,69%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

SONBAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

SONBAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

ABONE OL
Kas 4, 2020 18:40
SONBAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, her hafta bir mahallemizde gerçekleştirdiği temizlik kampanyasına devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler yıkım çalışmalarının da yoğun olarak gerçekleştirildiği Yeni Mahalle’de, kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Mahalle esnafı da kendi dükkânlarının önünü süpürerek kampanyaya destek verdi.

HACI REMZİ CAMİİ YIKANDI
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan alanlarda da hijyen çalışmaları gerçekleştirdi. Bu kapsamda gün içerisinde birçok vatandaşın ibadet için gittiği Hacı Remzi Camii, içi ve dışı ayrı olacak şekilde yıkanarak steril hale getirildi. Özellikle vatandaşların temas ettiği alanlar özel ilaçlı sular kullanılarak titizlikle temizlendi.

YAPRAKLAR TOPLANDI SOKAKLAR SÜPÜRÜLDÜ
Mevsim koşulları gereği ağaçlardan dökülen yapraklar toplanarak çöp taksilerle taşındı. Sokak ve kaldırımlar ise süpürülerek temizlendi.

DURAKLAR VE ÇEŞMELER YIKANDI
Alan içerisindeki durak ve çeşmelerin ise 80 derecelik buharlı araçlarla dezenfektesi sağlandı.

ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENDİ
Ayrıca kullanıma bağlı olarak hasar gören konteynerlerin bakım ve onarımı gerçekleştirildi. Tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynerler ise yenileri ile değiştirildi.

MOLOZ VE HAFRİYAT ATIKLARI TOPLANDI
Kepçe, kamyon ve arazöz araçların hazır bulundurulduğu alanda çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren hafriyat ve moloz atıkları da kepçeler vasıtasıyla kamyonlara yüklenerek yine belediye tarafından belirlenen alanlara kontrollü bir şekilde taşındı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Yapılan temizlik sonrası memnun kaldıklarını ifade eden Yeni Mahalle sakinleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.