height="132" />
SERTİFİKALI ARICILIK KURSU DEVAM EDİYOR

SERTİFİKALI ARICILIK KURSU DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Şub 8, 2021 16:50
SERTİFİKALI ARICILIK KURSU DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile 03-15 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenen “Arıcılık Kursu” Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Toplantı Salonunda 89 kursiyerin katılımıyla devam ediyor.

Kursiyerleri ziyaret eden İl Müdürü Turan KARAHAN; “ Dünyanın en zengin bitki florasına sahip ilimizde bu zengin çeşitliliği Sivrice, Maden, Keban ve Karakoçan ilçeleri başta olmak üzere organik arı ürünleri yetiştirerek, en iyi şekilde ekonomimize kazandırıyoruz. Bugün baktığımızda yüz binin üzerinde koloni varlığı ile yıllık ortalama bin ton kaliteli balı dünya piyasasına sunuyoruz.

Kaliteli ürünleri sunmanın temel şartı hangi sektörde olursanız olun doğru eğitimdir. Bizler de bu prensipten yola çıkarak tarımsal faaliyetlerin tamamında uzman arkadaşlarımız ile birlikte siz değerli üreticilerimiz için kurslar açıyoruz, seminerler veriyor, çalıştaylar düzenliyoruz. Kurs sonrasında sertifika alan kursiyerlerimiz; Mesleğin ait olduğu alandaki temel bilgi ve becerileri kazanarak, alanın gerektirdiği temel yeterliklere sahip olarak, mesleğin gerektirdiği işleri yapabilecektir” dedi.

Konuşmasının devamında Arıcılık ile ilgili Kırsal Kalkınma Yatırımlarının desteklenmesine değinen İl Müdürü Karahan; Kovan, çerçeve, güneş enerji sistemi, bal pakatleme, bal süzme gibi arıcılık ile ilgili birçok konuda Bakanlık olarak %50 hibe desteği verdiklerini söyledi.

asyalı porno izle

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.