DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0933 -0.12%
ALTIN 2.297,930,91
BITCOIN 22835531,24%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ŞERİFOĞULLARI: SÖZ VERDİĞİMİZ TÜM ÇALIŞMALARI BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ

ŞERİFOĞULLARI: SÖZ VERDİĞİMİZ TÜM ÇALIŞMALARI BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ

ABONE OL
Şub 8, 2021 17:59
ŞERİFOĞULLARI: SÖZ VERDİĞİMİZ TÜM ÇALIŞMALARI BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şehrin yıllardır konuşulan ancak hayata geçirilemeyen ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade ederek, “Söz verdiğimiz tüm çalışmaları bir bir hayata geçiriyoruz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde İzzetpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Ali Ekber Ant ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başta şehrin altyapı sorunu olmak üzere çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Başkan Şerifoğulları, “Şehrimiz yıllardan bu yana su problemi yaşıyordu. Karşıyaka Mahallesinde bulunan Arıtma Tesisine kadar getirilen Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattının şehrin içerisindeki dağıtım hattı ihalelerinin yapılmamasından dolayı su sıkıntısı yaşanıyordu. Arıtma tesisiyle depolar arası bağlantı sağlanmasına dair ihale yeni yapıldı. Ancak biz geçtiğimiz yaz hızlı bir şekilde şehrimizin içme suyu ihtiyacını giderme noktasında kısa vadede çözüm oluşturmak adına kendi imkanlarımızla Hamzabey İçme Suyu Barajı suyunu kısmen şehir şebekesine aktarmak amacıyla toplam 5 km uzunluğundaki bağlantı hattı çalışmasını gerçekleştirdik. Hamzabey Barajından 5 km’lik hatla Doğukent depolarına ulaştırılan suyu, şebekelerimize ulaştırdık. Belediyemize ek bir yük getirdi ama olsun şehrimizin su sorununa çözüm oluşturmamız gerekiyordu.

Yine göreve geldiğimizde altyapı sorununu çözüme ulaştıracağımızı ifade etmiştik. Altyapı çalışması sadece yoldaki ana hattan ibaret değil. Ana hattı yenileyeceğiz, evsel bağlantıları sağlayacağız. Bu çalışmayla şehrimiz yol ve kaldırımlarıyla da yenilenmiş olacak. Şehrimize nefes aldırmak otopark ihtiyacının çözümüne katkı sağlamak adına 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projemizi başlattık. Bunun yanı sıra Fuar ve Kongre Merkezi bu şehirde 25 yıldır konuşuluyordu. Fuar ve Kongre Merkezimizin inşa çalışmalarını sürdürüyoruz. İnşallah Temmuz, Ağustos aylarında açılışını yapacağız. Engelsiz Yaşam Merkezi, Kent-Köy yaşam alanı, Kolordu Yolu, Hicret ve Aksaray Mahallemizde açtığımız bulvarlar, söz verdiğimiz taahhüt ettiğimiz tüm çalışmaları bir bir hayata geçiriyoruz. Biz sözlerimizin arkasındayız. Bugüne kadar adım atılmayan pek çok noktaya hizmeti ulaştırdık.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.