DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,940,21
BITCOIN 22909191,84%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şehit Anneleri ve Eşleri Anneler Gününde Unutulmadı

Şehit Anneleri ve Eşleri Anneler Gününde Unutulmadı

ABONE OL
May 15, 2021 04:17
Şehit Anneleri ve Eşleri Anneler Gününde Unutulmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi, Anneler gününde şehit ailelerini unutmadı.

Anneler günü dolayısıyla Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği program kapsamında Valilik ve Belediye personelleri, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri  şehit anneleri ve eşlerini evlerinde ziyaret ettiler.

Ziyarette şehit anneleri ve eşlerinin gününü kutlayan ekipler, Vali Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık,  Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve eşi Arzu Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in selamlarını ileterek, çiçek ve çeşitli hediye takdiminde bulundular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, Vali Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

‘ŞEHİT YAKINLARI BİZLERE EMANETTİR’

Şehit annelerine yazdıkları notla Anneler Günü’nün önemine dikkat çeken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve eşi Arzu Şerifoğulları; ‘Bu muazzez toprakları bizlere yurt olarak emanet bırakan şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçluyuz. Onların fedakârlıkları ve adanmışlıkları vesilesiyle bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyoruz. Ruhları şâd olsun! Şehit yakınları bizlere emanettir. Dün olduğu gibi bundan sonrada şehit yakınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Şehitlerimizin evlatları evlatlarımız; babaları babamız, anneleri annelerimizdir. Bu vesile ile; sonsuz merhametin ve sevginin kaynağı olan şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü en içten duygularımızla tebrik ediyoruz. Ellerinden öpüyoruz. Bizleri bereket dolu Ramazan ayından Ramazan Bayramına eriştiren Allah’a hamd olsun diyoruz. Büyüklerimizin bayramını saygıyla ve hürmetle; küçüklerimizin bayramını sevgi ve muhabbetle tebrik ediyoruz. Sağlık, sıhhat ve huzur dolu nice bayramlara erişmek dileğiyle…’ ifadelerini kullandılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.