Ana Sayfa Siyaset 14 Mart 2026 128 Görüntüleme

Özgür Özel: “Millet iradesine sahip çıkıyor” mitinglerinin 98’incisini Uşak’ta yaptık

Özgür Özel, “Millet iradesine sahip çıkıyor” mitingi kapsamında Uşak’ta vatandaşlara hitap etti.

CHP Genel Başkanı Özel, konuşmasında Uşak’ın Cumhuriyet’in kazanıldığı dönemdeki direniş ruhunu yansıttığını belirterek, “Millet iradesine sahip çıkıyor” mitinglerinin 98’incisini Uşak’ta gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bir sonraki eylemin İstanbul’da yapılacağını ifade eden Özel, vatandaşları Saraçhane’de düzenlenecek 99’uncu buluşmaya davet etti.

Uşak’ta yerel seçim sonuçlarına da değinen Özel, uzun yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Uşak Belediyesi’ni kazandığını hatırlatarak parti örgütüne ve milletvekillerine teşekkür etti. Özel, yerel seçimlerde Uşak merkezle birlikte Karahallı ve Eşme ilçelerinin de CHP belediyeciliğiyle tanıştığını ifade etti.

Belediyenin yürüttüğü hizmetlere de değinen Özel, Uşak’ta emeklilerin 1 TL’ye çay içebildiğini belirterek, “Gün gelecek Türkiye’de bütün emekliler ‘iyi ki CHP iktidarda’ diyecek, söz veriyoruz.” dedi.

Uşak Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin bilgi veren Özel, kuraklığa karşı 103 yeni su kuyusu açıldığını, çiftçilere drone ile ücretsiz ilaçlama hizmeti sunulduğunu ve Ata Park’ta ücretsiz internet hizmeti verildiğini söyledi. Özel ayrıca Zübeyde Hanım Kadın Merkezi’nin açıldığını ve Uşak Belediyesi’nin Türkiye’de bütçe fazlası veren 10 belediyeden biri olduğunu kaydetti.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com