height="132" />
ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

ABONE OL
Eyl 22, 2020 21:44
ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi ve Bizim Külliye Dergisi tarafından hikâye yazma geleneğine teşvik etmek ve yeni nesillerin yazma eylemiyle daha yakın bir bağ kurmasına katkı sağlamak için düzenlenen 2. Dede Korkut Uluslararası Hikâye Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yetişkin kategorisinde dereceye girenlerin para ödülü pandemi sürecinden dolayı banka hesaplarına aktarılırken orta öğretim düzeyinde dereceye giren öğrencilere ise altın ödülleri adreslerine teslim edildi.

Kazananlar Şu Şekilde;

Bu kapsamda yetişkinler kategorisinde  ‘ŞİMDİKİ ZAMAN’ başlıklı hikâyesiyle birinci olan Ülkü Özel’e 6 Bin TL, ‘İZLEYİCİ’ başlıklı hikâyesiyle ikinci olan Kerime Şak’a 4 Bin TL ve ‘YAKAMOZ 70’ başlıklı hikâyesiyle üçüncü olan Aysel Kaymaz’a 3 Bin TL para ödülü verildi.

Ortaöğretim düzeyinde ise ‘SIR’ başlıklı hikâyesiyle birinci olan Muhammet Tunç’a tam altın, ‘VESAİRE’ başlıklı hikâyesiyle ikinci olan Dilara Yıldırım’a yarım altın ve ‘TABİİ’ başlıklı hikâyesiyle üçüncü olan Zeynep Canalan’a da çeyrek altın ödülü verildi.

ÖDÜLLER EVLERİNDE TESLİM EDİLDİ

Altın ödülleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu tarafından öğrencilerin evlerine ziyaret gerçekleştirilerek takdim edildi. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Mustafa Aksu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın selam, sevgi ve başarı dileklerini öğrencilere ileterek başarılarının devamını diledi.

escort bayan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.