height="132" />
MİLLİYETÇİ TÜRKİYE’Yİ KURAMADIK

MİLLİYETÇİ TÜRKİYE’Yİ KURAMADIK

ABONE OL
Nis 2, 2021 22:08
MİLLİYETÇİ TÜRKİYE’Yİ KURAMADIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazen gecelerin hiç bitmesini istemem. Zira geceler gündüzün çirkinliklerini örter. Demli çay ve olanca zararına rağmen sigara yalnızlığını paylaşan dostun olur. Ve gecenin yalnızlığı seni geçmişe götürür. Yüreğinle geçmişi yeniden yaşarsın.

Saat: 02.00 şu an 1970 ki yıllardayım. Ölümün soğukluğunu ensemizde hissettiğimiz, acıyı, gözyaşını, sevinci, bir lokma kuru ekmeği paylaştığımız, birimizin annesinin diğerinin annesi olduğu, şehitlerimizi yoğun kar altında sırtımızda kabristanlara götürdüğümüz yollar.

1980 ki yollar iktidara geleceğimiz yıllardı. Türkiye’yi biz yönetecektik. Ülkemizi yeniden sevgi ve kardeşlik coğrafyası yapacaktık. Türkiyemizi baştan başa fabrikalar, köprüler, kara ve demiryollarıyla donatacaktık. Din, mezhep ve ırk farkı gözetmeksizin insanlarımızı insanca yaşayabilmenin imkanlarıyla buluşturacaktık.

Tarım Kentleri sistemiyle köylerimizi kalkındıracaktık. Devlet ve Özel sektörünün yanında Millet sektörünü ihdas edecektik. Eğitim ve sağlık hizmetleri parasız olacaktı. Millet Meclisi 6 sosyal dilimin ( esnaf, memur, işçi, köylü, serbest meslek ve işveren) temsilcilerinden teşkil olunacaktı.

Hasılı, Türkiye yaşadığımız dünyanın güneş ülkesi, cenneti olacaktı.

ÜLKEMİZDE IRKÇILIĞI YAPANLAR KİMLER ?

Kadri Zana diye bir Kürt sanatçı varmış (!)Yanık türküler söylermiş. Türkiye’de insan hakları savunucularının insancıl ve barışçıl adam gözüyle baktıkları bir insanmış (!) Bu zatın bir videosunu izledim. Video da Kürt gençlerine sesleniyor:

“ Ne duruyorsunuz ? Öldürsenize şu Savcı Sayan’ı (Ağrı Belediye Başkanı ). Gidin öldürün, kahraman olun. Niye geziyorsunuz ? Öldürün destan yazın, efsane olun.”

Bu halk sanatçısının hırlaması , bana insanları hakları savunucularından (!) gazeteci Cüneyt Özdemir’in zırlamasını hatırlattı. O’ da bir TV deki konuşmasında özetle şunları söylüyor :

“ Ah şu bizim ırkçılıkla ilgili büyük iki yüzlülüğümüze. Amed Spora yapılan ırkçılık değil midir ?Azerbaycan- Ermenistan savaşı, Türkiye’de yükselen bir ırkçılık dalgası yarattı. Bizde ırkçılık yok mu? Aleviler, Ermeniler, Kürt’ler ve Suriyelilere yapılan ırkçı söylemler nedir? “

Ey Cüneyt Özdemir ! Bir günde Doğu Türkistan için konuşsana. Kürt aydını geçinen soytarıların İsrail ve ABD’nin  himayesi altına girdiklerini, HADEP’in Kocaeli milletvekili Gergerlioğlunun Fetöcülerle telekonferans görüşme yapmasını; insan haklarının neresine sığdıracaksın?

Söyler misin, Kendini Türk görmediğin belli. Peki sen hangi soydan, soptan gelirsin ?Kimlerle bağlantın var ?

YAVUZ KUZGUN
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.