height="132" />
MİLLETİN ÇELİK İFADESİ TÜRK ORDUSU BUDUR

MİLLETİN ÇELİK İFADESİ TÜRK ORDUSU BUDUR

ABONE OL
Nis 2, 2021 22:13
MİLLETİN ÇELİK İFADESİ TÜRK ORDUSU BUDUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Ordusu söz konusu olunca, şunları bileceksiniz…

Türk Ordusu, UÇAR BİRLİK pozisyonuna sahip, Dünyanın 9 Ordusundan birisidir…

Türk Ordusu, farklı coğrafyalarda, dört mevsimi aynı anda lojistik kanallarından besleyecek disiplin ve imkan, görev kabiliyetine sahiptir.

Türk Ordusu, görev kuvvet ve görev harekat koordinasyonunda, kurmay komutasında, emsalsiz ve biri şehit düşse yerine aynı kudret ve emsalde komuta edecek şekilde, 26 yıllık aralıksız savaşabilecek 3 ordudan biridir…

Türk Ordusu, bireylerin kabiliyetinden değil, MİLLETİNİN DESTEĞİNDEN GÜÇ BULAN ve bu gücü maddi manevi değerlendiren bir ordudur…

Türk Ordusu, kişiler üzerinden güçlü değildir, TÜRK ANALARININ gücüyle beslendiği için, çelik disiplin ve cesarete sahiptir.

Türk Ordusunun, yerde bir, göklerde bir, Türkiye sınırları içinde bir, Türkiye sınırları dışında 17 Ordusu vardır…

Türk Ordusunun, imkan kabiliyeti, dünya genelindeki, 700 milyon doğrudan, 1 milyar üzerinde dolaylı ve 2 milyardan fazla etkileşimli insan gücünden beslenen lojistik ve istihkam ve istihkak destek ve imkanlarına sahiptir.

Türk Ordusunun, iyi çalışılmış vesaire vesaire vesaire konulardaki birikimi, West Point’i de, Kızıl Orduyu da, Çin Halk Ordusunu da kıskandıracak birikimlere sahiptir.

Türk Ordusunun, NBC dahil olmak üzere, Uzay Ordu Komutanlığı dahil, kurulmuş, görev imkan kabiliyeti yüksek, çatışma, taarruz ve müdafaa kabiliyetleri sınanmış ve NATO standartlarına %10 ilave edilerek, savaş beden yeterliliği olan bir ordudur…

Türk Ordusu, bir kurum değil, MİLLETİN ÇELİK İFADESİDİR…

Türk Ordusu isterse; Milyonluk Ordular 2 saatte kurulur..:!

Türk Ordusu isterse; Türkiye’deki tüm makine ve motorlu motorsuz aksam araçlar, ordu hizmetine mevcutlu tahsis ve takdim edilir.

Türk Ordusu isterse, MİLLET, an içinde ORDU OLUR….!

” Türk Ordusu, kendisinin % 10’luk hain kontenjanını” dahi, kendi içinde eritecek, imha edecek, kabiliyete her daim, tarihin her döneminde sahip olmuştur. Buna Fetret Devri de dâhildir, Alemdar Paşa ve 3. Selim devirleri de dâhildir.

Velev ki, Sultan Abdülhamit Han Devri dahi, bir ordu zaafiyeti değil, bir siyasi gaflet, Halaskar – Zabitan Kavgası, İttihatçı Türklerin, İttihatçı Gayrimüslimler arasındaki hainlere aldanışıdır…

Türk Ordusu, vurucu gücünü, eş zamanlı, 430 çarpışma bölgesine, 1200’den fazla tarama bölgesi, 70 bin civarında gözlem noktasına sahiptir. Veya değildir… Veya daha azdır. Belki de daha çoktur.

Türk Ordusu, 3 Kıtada doğrudan 12 ülkede görev yapmaktır.

Türk Ordusu, Büyük Hun İmparatoru, Roma ve Vatikan Fatihi Attila’nın stratejisine sahiptir: Sınırlarında sorun olduğu için, Türkiye’nin savunması, sınırların ötesine taşınmıştır…

Türk Ordusu, dost ve kardeş ülkelerimizi de dahil gördüğü dostluk ve barış programı çerçevesinde, Balkanlardan Kafkaslara, Kuzey Afrika’dan Güney Arabistan’a, Orta Güney Asya’dan, Orta Asya’ya yaygın bir görev kuvvet icrasına sahiptir.

Türk Ordusu, tarihsel ve Cumhuriyet Dönemi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dış siyaseti gereği, Afganistan’dan Meksika’ya, Venezüella’dan Polonya ve Estonya’ya, Romanya Sekellerinden, Gök Oğuz – Gagauzlara, Kafkaslardaki Dağıstan, Kabartay Balkar ve Çerkes Türklerine (!) değin, tüm halklarla, demokratik barış ekseninde, hemhal olmaya hazır ve nazır olmalıdır ve olacaktır da…

Türk Ordusunun MİLLET olduğunu biliriz ve MİLLET olan TÜRK ORDUSU’NA SADAKATİMİZ, ŞEREFİMİZDİR…

ASKER AVŞAR
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.