DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,630,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MEMURA EK ZAM ZİRVEDE

MEMURA EK ZAM ZİRVEDE

ABONE OL
Oca 11, 2021 12:33
MEMURA EK ZAM ZİRVEDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kamu-Sen tarafından, 2021 yılı için memur ve emekliye ek zam yapılmasına yönelik olarak Twitter üzerinden gerçekleştirilen #MemuraEkZam etiket çalışması, atılan yüzbinlerce twit ile Türkiye ve Dünya sıralamasında birinci sıraya oturdu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin tweeti ile başlayan etiket, 10 dakika içerisinde Türkiye listesinde 1. sıraya yerleşti. Türkiye Kamu-Sen üyeleri, yöneticileri ve kamu çalışanlarının attığı yüzbinlerce tweet ülke gündeminin yanı sıra dünya gündeminde de büyük ilgi gördü. 2021 yılı için reva görülen yüzde 3+3’lük artışın yaşanan ekonomik gelişmeler çerçevesinde yetersiz kaldığı gerçeğinin vurgulandığı etiket çalışmasında kamu çalışanları, memura ek zam yapılmasının zaruriyet olduğunu dile getirdi.

KAHVECİ: SOSYAL MEDYA MİTİNGİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Kamu çalışanlarımızın bütün beklentilerini yakından takip ediyor ve çözüm odaklı olarak çaba sarf ediyoruz. İşte bu sorunlardan birisi olan ekonomik gerçekleri dile getirmek ve 2021 yılı için belirlenen yüzde 3+3 zammın yetersiz kaldığını bir kez daha gündeme taşımak için düzenlemiş olduğumuz Twitter etkinliği tam anlamıyla bir sosyal medya mitingine dönüşmüştür. Yüzbinlerce tweetin atıldığı ve ek zam beklentisinin üstüne basa basa vurgulandığı bu çalışmamıza katılan ve destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kamu çalışanlarımızın kayıpları telafi edilmeli, gerekirse toplu sözleşme masası yeniden kurulmalı ve memurlarımıza ek zam verilmelidir. Bu konudaki ısrarımız aylardan beri süregelmektedir. Yaşanan gelişmeler bizleri haklı çıkarmıştır. Bu nedenle ek zam konusundaki ısrarımız bundan sonra da devam edecektir. Twitter’daki bu etkinliğiniz umuyoruz ki yetkililerimizi de harekete geçirecek ve milyonlarca kamu çalışanı, emekli ve ailelerini sevindirecek bir karara imza atacaklardır. Talebimizi ülke gündemine taşıyan ve yüzbinlerce twit atan üyelerimize ve kamu çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. (BSHA-Bilim ev Sağlık Haber Ajansı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.