height="132" />
MEHMETÇİK BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE HEM OKUL ONARDI HEM DE FİDAN DİKTİ

MEHMETÇİK BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE HEM OKUL ONARDI HEM DE FİDAN DİKTİ

ABONE OL
Kas 20, 2020 18:55
MEHMETÇİK BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE HEM OKUL ONARDI HEM DE FİDAN DİKTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahraman Mehmetçik, Suriyeliler’in huzur ve güvenliği ile hudutlarımızın emniyeti için Suriye’nin kuzeyinde kahramanca ve fedakarca görev yapmaya devam ediyor.

Terör örgütü PKK/YPG’yi Barış Pınarı bölgesinden temizleyerek halkın huzur ve güveni için çalışan Komandolar, bir yandan da Barış Pınarı bölgesinin çevre güzelliği için ağaçlandırma faaliyetleri de gerçekleştiriyor.

Bölgede görev yapan 7’inci Komando Tugay Komutanlığı  başta olmak üzere Tel Abyad Belediyesi yetkilileri, Khirbat Ar Ruzz Okulu öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla Tel Abyad şehir merkezindeki Khirbat Ar Ruzz Okulu’nda 740 adet fidan dikildi. Fidan dikiminin yanı sıra AFAD ve Kızılay ekipleri de Khirbat Ar Ruzz okulu öğrencilerine meyve suyu, gofret, bisküvi ve eğitici oyuncaklar dağıttı.

Ayrıca, 5’inci Komando Tabur Komutanlığı  tarafından da Khirbat Ar Ruzz Okulunun ilkokul ve ortaokul bölümlerindeki kullanılamaz durumdaki tuvaletler de tamir edilerek öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi. Diğer yandan okul içerisinde bulunan alan da futbol sahası olarak düzenlenerek futbol toplarıyla birlikte çocuklara teslim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.