DOLAR 32,3721 0.16%
EURO 34,9730 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22761680,27%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“KÜÇÜĞÜM”LE DUYGUSAL AKTARIM KARŞILIKLI ANLATILDI

“KÜÇÜĞÜM”LE DUYGUSAL AKTARIM KARŞILIKLI ANLATILDI

ABONE OL
Kas 24, 2020 15:25
“KÜÇÜĞÜM”LE DUYGUSAL AKTARIM KARŞILIKLI ANLATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mart Gibi ve Aslı Gündoğu ile “Küçüğüm” adlı eser müzikseverlere merhaba dedi.

Alternatif Akım geleneğinden gelen iki sanatçının ortak performansı olan Küçüğüm’de yalnızca özlenen tınıları aktarmayı değil özlenen ve her geçen gün daha da kolay tüketilebilir bir hal alan sevginin geçmiş hali anlatılıyor.

Fono Müzik etiketi ile yayınlanan eserin Sözü ve Müziği Ertuğrul Teber’e, düzenlemesi Mart Gibi’ye ait. Vokal’de Ertuğrul Teber’e Aslı Gündoğu eşlik ediyor. Elektrik Gitar’da Rıza Cengiz,Bas Gitar’da Gökhan Erfoğmuş, Klavye/Piyano’da Umut.. ve Davul’da da Bedrettin Göçmen bulunuyor.

Duygusal aktarımın karşılıklı anlatımla güçlendirildiği‘Küçüğüm’de gerçek sevginin yaşanan kötülükler,ayrılıklar ve şartlardan bağımsız bir üst şuur oluşunu,dingin,ve her şeye rağmen ‘Onun’ için endişe duymak olduğunu,yalnızca özlenen tınıları aktarmayı değil özlenen ve her geçen gün daha da kolay tüketilebilir bir hal alan sevginin geçmiş halini anlatıyorlar.

Alternatif Akım geleneğinden gelen iki sanatçının ortak performansında bu geleneğin izleri bir hayli hissedilmekle birlikte günümüz Türkçe Rock akımlarının temeli olan öncü akımların slow/rock tınıları da eserin altyapısını oluşturuyor.

ESERİN KLİBİ:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.