DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0502 -0.23%
ALTIN 2.282,600,24
BITCOIN 22838891,33%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KAZALARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

KAZALARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

ABONE OL
Nis 5, 2021 00:37
KAZALARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi, şehrin trafik akışını önemli oranda rahatlatan Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş bulvarlarında yaşanan trafik kazalarının önüne geçebilmek adına bir protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde iki ana arter üzerinde bulunan kaza kara noktaları belirlenerek yeniden düzenlenecek.

‘Bulvar Kazalarının Önüne Geçeceğiz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş arasında imzalanan protokol töreni sonrası açıklama yapan Başkan Şerifoğulları, “Güvenli Ulaşım” noktasına vurgu yaptı.

Şehir içi trafiğinin konforlu ve güvenilir olması için belediye olarak en ince ayrıntıya kadar titizlikle çalıştıklarını belirten Başkan Şerifoğulları, hem sürücülerin hem de yayaların güvenliği için gerekli düzenlemelere hemen başlayacaklarını kaydetti.

‘Dolgu ve Yol Genişletme Çalışmaları Yapılacak’

Yol genişletme, dolgu ve kaldırım çalışmalarıyla yeniden düzenlenecek bulvar çalışmalarının, hemen başlayacağını kaydeden Şerifoğulları şu açıklamalarda bulundu:

“İlimiz şehir içi trafiğini önemli oranda rahatlatmakla birlikte sık sık trafik kazası haberleri ile gündeme gelen Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş bulvarlarında yapacağımız sert zemin çalışmaları ile bulvar kazalarının büyük oranda önüne geçmeyi hedefliyoruz.

Sürücüler tarafından da kara noktaları olarak nitelendirilen iki bulvar üzerinde yapılacak yeni düzenlemeler ile ulaşımı daha güvenli bir noktaya taşıyacağız. Belediye olarak açtığımız yeni imar yollarının, sıfır asfalt çalışmalarının, aydınlatma ve yol çizgi çalışmalarının yanında sürücülerimizin can ve mal güvenliğini korumak adına daha fazla ne yapmamız gerekiyorsa hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.

‘Çalışmalar Hemen Başlayacak’

Sayın Rektörümüz ile birlikte TEKNOFEST, FÜSEM(Meslek içi Eğitim) ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan-Alparslan Türkeş Bulvarlarında yapacağımız yol genişletme çalışmalarımıza hemen başlanacak. Yapacağımız saha çalışmalarıyla kör noktalar giderilecek. Şehrimiz için şimdiden hayırlı olsun.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.