DOLAR 32,4276 0.2%
EURO 35,8565 0.79%
ALTIN 2.323,980,22
BITCOIN 23018503,00%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kabine Toplantısından Müjdeler Bekliyoruz…

Kabine Toplantısından Müjdeler Bekliyoruz…

ABONE OL
May 21, 2021 00:23
Kabine Toplantısından Müjdeler Bekliyoruz…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, bugün Cumhurbaşkanı Başkanlığında yapılacak olan kabine toplantısından iş dünyası olarak müjdeler beklediklerini söyledi. Başkan Arslan, yeme-içme sektörüne sınırlı sayıda müşteriye servis hizmeti verilmesi ve gelir kaybına uğramış işletmelere de vergi ve kredi ödemelerinin ötelenmesini beklediklerini açıkladı…

Çarkların yeniden dönmesi için…

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Covid-19 sürecinde tamamen veya kısmen kapanan hizmetler sektörü başta olmak üzere gelir kaybı yaşayan işletmeler ve basit usuldeki işyerleri için bir çok kez dile getirdiğimiz destekler hususunda bugün yapılacak olan kabine toplantısında iş dünyası olarak müjdeler bekliyoruz.

Bilindiği gibi 1 Hazirana kadar devam edecek olan normalleşme adımları ve sonrasında ekonominin çarklarının yeniden dönmesi için hizmetler sektörü başta olmak üzere bu süreçte kapanan işyerlerimizin ivedi olarak desteklenmesini bekliyoruz. Ayrıca yarından itibaren yeme-içme sektöründeki işyerlerinin de yine tüm kurallara uymak koşulu ile sınırlı sayıda müşteriye servis hizmeti imkanı sağlanmasını talep ediyoruz.

Bugünkü kabine toplantısında, hizmetler sektörüne yönelik bu talebimizle birlikte, iş dünyasının kayıplar yaşamaması ve ekonominin çarklarının yeniden dönebilmesi için, gelir kaybı yaşamış olan işletmeler ile basit usuldeki işyerlerinin devlete olan her türlü vergi, SGK, kredi geri ödemeleri, doğalgaz ve elektrik gibi ödemelerinin ötelenmesi, Çek ödemelerinde sorunlar yaşanarak domino etkisiyle ekonominin çarklarının bozulmaması için KOSGEB üzerinden KGF desteği ile iş dünyasının kerdi ile desteklenmesini ivedi olarak beklemekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan inşallah bu müjdeleri bugün alacağız” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.