height="132" />
Jandarmadan Trafik Eğitimi

Jandarmadan Trafik Eğitimi

ABONE OL
May 10, 2021 00:03
Jandarmadan Trafik Eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jandarma Ekipleri “Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda” sloganıyla EBA üzerinden öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik ekipleri, EBA üzerinden öğrencilere Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında çevrim içi trafik eğitimi verdi.

Jandarma trafik timleri, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden öğrencilere ulaşarak trafik bilincini oluşturmak için harekete geçti. Jandarma ekipleri İl genelinde Elazığ Milli Eğitim ile müşterek EBA programı üzerinden 130 Veli, 85 Öğretmen ve 1200 öğrenciye; emniyet kemerinin önemi, Genel Trafik kuralları, Trafik işaret Levhaları, Trafikte görme görülme, Yaya geçidinin kullanımı, Güvenli oyun alanları, Bisiklet kullanımı, Emniyet kemeri kullanımı,Araçlarda güvenli yolculuk ve Salgına karşı alınacak önlemler ve dikkat edilecek hususlar konularında eğitimler verildi. Ekipler öğrencilere trafikte dikkat edilmesi ve uyulması gereken kuralları anlattı. Trafik levhaları, trafik işaret ve kuralları gibi konularda bilgilendirilen öğrenciler, eğitime ilgi gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.